Vieną Kauno gatvę remontuos tris kartus

Trakų gatvė – tarsi apsėsta. Ją suremontavus, nauja kelio danga netrukus buvo suskaldyta. Kol orai buvo neblogi, jos netvarkė. Darbininkai pasirodė tik pasnigus, bet į šią vietą sugrįš ir pavasarį.

Plyšius gatvėje darbininkai pradėjo remontuoti tik orams pablogėjus.
Plyšius gatvėje darbininkai pradėjo remontuoti tik orams pablogėjus.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2018, 10:46 AM

Šios savaitės pradžioje pasnigus, o paskui sniegui ėmus tirpti Trakų gatvėje gyvenantys kauniečiai buvo nustebinti.

Atvykę darbininkai pradėjo remontuoti gatvės kraštuose atsivėrusius plyšius.

„Plyšiai po gatvės remonto buvo netvarkomi tris mėnesius. Meteorologinės sąlygos buvo neblogos. Tačiau tik kai pradėjo snigti ir tapo šlapia, darbininkai suskato gatvę remontuoti. Manau, kad tokiomis sąlygomis atlikti darbai nebus kokybiški, gatvę netrukus vėl reikės taisyti“, – sakė Trakų gatvės gyventojas inžinierius Rapolas Mišeikis. Kauno centre esanti Trakų gatvė buvo pradėta remontuoti dar pavasarį. Iš pradžių buvo nutiesta nauja asfalto danga, tačiau vėliau savivaldybės atstovai nusprendė, kad reikia sutvarkyti ir šaligatvius bei jų bortus.

Rugsėjo mėnesį keičiant šaligatvių bortus naujos asfalto dangos kraštai buvo suskaldyti. Lyjant per juos tekėdavo vanduo ir skverbdavosi po nauja gatvės danga. Tada savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis sakė, kad atsivėrę plyšiai bus sutvarkyti. Dabar jis sakė, kad plyšių kapitališkai tvarkyti kol kas atsisakyta.

„Nusprendėme, kad kol kas plyšius gatvės šonuose reikia susandarinti laikinai, kad toliau po danga nebepatektų drėgmė. Kadangi tuo metu, kai darbininkai tai darė, vyravo 1 laipsnio šilumos temperatūra, darbams orai buvo tinkami“, – teigė A.Pakalniškis.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas tikino, kad pavasarį Trakų gatvės pakraščių asfalto danga bus išfrezuota ir paklotas naujas asfaltas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.