Kelininkai toliau perspėja dėl slidžių kelių

Lietuvos automobilių kelių direkcija perspėja dėl slidžių kelių šeštadienio rytą. 

 Rajoniniai keliai visoje Lietuvoje padengti prispausto sniego sluoksniu, provėžoti ir slidūs. Keliai yra valomi ir barstomi. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
 Rajoniniai keliai visoje Lietuvoje padengti prispausto sniego sluoksniu, provėžoti ir slidūs. Keliai yra valomi ir barstomi. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2018, 9:34 AM

Anot kelininkų, didžiojoje šalies dalyje pagrindiniai keliai daugiausia yra šlapi. Tačiau šiaurės, šiaurės rytų ir vakarų Lietuvoje dėl buvusio ar besitęsiančio snygio, vietomis pereinančio į šlapdribą, keliai išlieka su šlapio sniego provėžomis ir slidūs. 

Rajoniniai keliai visoje Lietuvoje padengti prispausto sniego sluoksniu, provėžoti ir slidūs. Keliai yra valomi ir barstomi. 

Tauragės, Šiaulių ir Panevėžio apskrityse eismo sąlygas sunkina rūkas, matomumas sumažėjęs ir vietomis siekia iki 250 metrų. 

Pietvakarių ir pietų Lietuvoje bei Telšių, Šiaulių ir Vilniaus apskrityse silpnai sninga, vietomis pereina į šlapdribą. Kitur be kritulių. Oro temperatūra siekia nuo 1 laipsnio šilumos iki 4 laipsnių šalčio. 

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, dieną daug kur krituliai, daugiausia snigs. Vietomis plikledis, galima silpna lijundra. Aukščiausia oro temperatūra sieks nuo 2 laipsnių šalčio iki 2 laipsnių šilumos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.