Beribis įžūlumas ar visiškas kvailumas? Iš teismo išėjęs telšiškis pribloškė pareigūnus

Telšių gyventojas niekada neturėjo vairuotojo pažymėjimo, bet pėsčias vaikščioti nenori – net į posėdį policijos komisariate atvažiavo mašina.

 Policija telšiškį sustabdė vos įsukusį į gatvę. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr. 
 Policija telšiškį sustabdė vos įsukusį į gatvę. <br> A.Vaitkevičiaus nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 4, 2019, 7:33 AM

40-metis telšiškis buvo pakviestas atvykti į Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos poskyryje surengtą administracinės bylos svarstymą, nes buvo sučiuptas vairuojantis automobilį.

Už šį pažeidimą baudžiama bauda nuo 300 iki 450 eurų. Kadangi vyras prie vairo sėdo antrąsyk, nutarta skirti maksimalią nuobaudą – 450 eurų.

„Šis telšiškis niekada nėra turėjęs vairuotojo pažymėjimo, bet baudos neatgrasina daryti pažeidimus.

Pareigūnams kilo įtarimas, kad ir į posėdį jis galėjo atvažiuoti mašina“, – sakė komisariato atstovė Aušra Blaževičienė.

Nuojauta policininkų neapgavo. Po posėdžio 40-metis nuėjo į gretimą gatvę ir sėdo į prekybos centro aikštelėje stovintį automobilį „Volkswagen Passat“.

Kai mašina įsuko į gatvę, pareigūnai sustabdė automobilį, o vairuotojui surašė dar vieną administracinio nusižengimo protokolą. Tikėtina, kad telšiškis vėl bus baudžiamas maksimalia nuobauda – 450 eurų.

Pareigūnus stebina toks vyriškio atkaklumas, nes vairuotojų kursų kaina mažesnė nei bauda už vairavimą neturint tam teisės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.