Neįtikėtinas įžūlumas: šeimos automobilį sudaužęs servisas dar pareikalavo pinigų

Įprastas apsilankymas servise, kurio metu turėjo būti pakeistos BMW padangos ir sutvarkyti stabdžiai, amerikiečių šeimai baigėsi visiška katastrofa. 

 Po remonto atlikdamas bandomąjį važiavimą serviso meistras pateko į avariją, kurios metu buvo sudaužytas visas BMW priekis.<br> Ekrano nuotr.
 Po remonto atlikdamas bandomąjį važiavimą serviso meistras pateko į avariją, kurios metu buvo sudaužytas visas BMW priekis.<br> Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 23, 2019, 11:16 AM

Būtent taip nutiko Nicki Harris automobiliui, kuriuo turėjo pasirūpinti Raleigo mieste, Šiaurės Karolinos valstijoje, įsikūrusių „Firestone Complete Auto Car“ dirbtuvių meistrai. 

„Stabdžių diskų ir kaladėlių bei padangų keitimas baigėsi tuo, kad automobilis pateko į avariją“, – televizijos kanalui ABC 11 pasakojo moteris. 

Sudaužė testuodami

Incidentas įvyko, kai vienas iš serviso darbuotojų po remonto išbandė automobilį. 

„Jie neprisiėmė jokios atsakomybės, tik davė telefono numerį, kuriuo policijai pranešama apie avarijas. 

Pareiškę, kad turėsiu tvarkyti reikalus su vairuotojos, kuri sukėlė šį eismo įvykį, draudimo kompanija, atstovai visiškai nusišalino“, – pridūrė N. Harris.

Nekreipdamas į eismo įvykio padarinius, servisas pareikalavo, kad moteris sumokėtų jiems beveik 1400 dolerių (1200 eurų) už remontą. 

Amerikietė pasakojo, kad tik gavę pinigus dirbtuvių atstovai sutiko atiduoti  sudaužytą automobilį. 

Moteris apmokėjo sąskaitą, tačiau jai nepavyko gauti jokio atsakymo iš avarijos kaltininkės draudimo kompanijos. 

Norėtų išvengti nuostolių

Dėl to ji toliau mėgina priversti serviso vadovus prisiimti atsakomybę. 

„Automobilį palikome puikios būklės ir tokios pat tikėjomės jį atgauti, tačiau serviso atstovai neketina patys pripažinti savo kaltės“, – kalbėjo N. Harris. 

Amerikiečių žurnalistams susisiekus su „Firestone“ serviso satstovais šie paaiškino, kad vietos pareigūnai atliko tyrimą ir nustatė, kad jų darbuotojas buvo nekaltas dėl eismo įvykio. 

Taip pat jie patikino, kad bendradarbiauja su draudimo kompanijomis ir siekia, kad situacija būtų išspręsta. Be to, kompanija pasiūlė grąžinti pinigus, kuriuos jau paėmė už atliktą remontą. 

N. Harris dar sprendžia, ko galėtų imtis toliau. 

Dabartinėje situacijoje šeima patirtų nemažus nuostolius, kadangi jų draudimo sutartyje numatyta tik kompensacija atitinkanti automobilio rinkos vertę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Introduction to Green Finance Institute