Motociklininko susirėmimas su nuorūką išmetusiu vairuotoju įaudrino internautus

Socialiniuose tinkluose sparčiai plinta vaizdo siužetas, kuriame užfiksuota, kaip pastaba vairuotojui dėl pro langą išmestos nuorūkos vos nesibaigė muštynėmis. Dauguma tautiečių gyrė motociklininką už tokį poelgį, atsirado ir nemažai manančių, kad taip šiukšlinti – nieko tokio. 

Automobilio vairuotojui, kuris išmetė nuorūką, o vėliau dar bandė jį nutrenkti motociklininkas pasiūlė santykius išsiaiškinti vyriškai.<br> Ekrano nuotr.
Automobilio vairuotojui, kuris išmetė nuorūką, o vėliau dar bandė jį nutrenkti motociklininkas pasiūlė santykius išsiaiškinti vyriškai.<br> Ekrano nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 3, 2019, 6:10 PM, atnaujinta May 5, 2019, 12:11 PM

Kitaip bendrauti negalėjo

„Na ką, šiukšlintojau, parodyk savo veidą internetui. Tikras padugnė, kuris nesugeba nuorūkos padėti į peleninę, o meta per langą. 

Na, negaliu tas, kuris pirmas pakels ranką, bet gal bent viešinimas privers suprasti, kad nuorūkom nukloti šaligatviai nėra gerai“, – rašė vaizdo įrašą paskelbęs Gediminas Zabotkus.

Jis tai pat atsiprašė už ne pačią gražiausią lietuvių kalbą, kuri girdima įraše. Vyras pripažino, kad su tokiu vairuotoju kitaip bendrauti tiesiog negalėjo.

Jis ragino internautus dalintis žinute ir jau kitą dieną ją internete pamatę tūkstančiai žmonių. 

Vaizdo įraše užfiksuota, kaip pilko vienatūrio vairuotojas išmetė pro langą nuorūką. Pasivijęs jį motociklininkas paklausė, ar šis neturėjo kur dėti šiukšlių. 

 

Pasiūlė išsiaiškinti vyriškai

Vėliau sekė automobilio vairuotojo bandymas numušti motociklininką. Dėl pastarojo poelgio ir nekultūringo bendravimo supykęs siužeto autorius pasiūlė šiukšlintojui viską išsiaiškinti vyriškai.

Abu eismo dalyviai sustojo šalia remontuojamo kelio ruožo ir apsikeitė piktomis necenzūriniais žodžiais papildytomis frazėmis, tačiau vienatūrio vairuotojas galiausiai atsitraukė.  

Nors dauguma internautų palaikė motociklininką, atsirado nemažai internautų, kurie pareiškė, kad kabinėdamasis dėl nuorūkos jis užsiima niekais.

Taip pat esą tik vaizdo kamera jį apsaugojo nuo smurto.

Atsirado ir prašymų publikuoti visą vaizdo įrašą. Žmonės rašė, kad viskas tuo nesibaigė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.