Remontuojamas kelias vairuotojams – tarsi užkeiktas: automobiliai dūžta vienas po kito

Remontuojamuose kelio ruožuose skubantys ar neapdairiai važiuojantys vairuotojai neišvengia nemalonumų ir patiria nuostolių. Šakių rajone pastarosiomis dienomis avarijose buvo apdaužyti šeši automobiliai.

Remontuojamame kelio ruože per savaitę įvykusiose dviejose avarijose buvo sudaužyti šeši automobiliai.<br> T.Bauro asociatyvi nuotr.
Remontuojamame kelio ruože per savaitę įvykusiose dviejose avarijose buvo sudaužyti šeši automobiliai.<br> T.Bauro asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2019, 6:19 PM

Trenkėsi kaktomuša

Trečiadienio, birželio 25-osios, vakare kelyje Jurbarkas–Šakiai, remontuojamoje atkarpoje ties Giedručių kaimu, buvo gerokai apgadinti trys automobiliai.

Mikroautobuso „Volkswagen Multivan“ vairuotojas, priartėjęs prie kelio ženklo, nurodančio sustoti ir praleisti priešpriešiais atriedančias transporto priemones, taip ir padarė, nes iš priekio artėjo mašinų prikrautas automobilvežis.

Paskui mikroautobusą automobiliu „Volkswagen Sharan“ važiuojantis 71 metų Rusijos pilietis, turintis leidimą gyventi Latvijoje, matyt, nesuprato, kodėl sustojo mikroautobusas.

Nepastebėjęs kelio ženklų jis ėmė lenkti mikroautobusą ir kaktomuša rėžėsi į automobilvežį.

Po galingo smūgio „Volkswagen Sharan“ dar atsitrenkė ir į mikroautobusą.

Avarijos kaltininkas liko įkalintas sudaužytoje mašinoje. Jį išlaisvino Šakių ugniagesiai gelbėtojai, sukarpę sulamdytą automobilį.

„Volkswagen Sharan“ vairuotojas buvo išgabentas į Kauno klinikas.

Nesustabdė sunkvežimio

Prieš kelias dienas kitame remontuojamame kelio ruože nukentėjo niekuo dėtų vairuotojų mašinos.

Prie laikino šviesoforo privažiavusi lengvojo automobilio „Hyundai“ vairuotoja sustojo, nes ėmė mirksėti žalia šviesa. Paskui ją stabtelėjo automobilis BMW.

Po kelių akimirkų prie jų priartėjo ta pačia kryptimi nesaugiu greičiu važiuojantis sunkvežimis.

Vairuotojas bandė sustabdyti sunkiasvorę mašiną, ant kelio palikdamas maždaug 40-ies metrų stabdymo žymę, tačiau susidūrimo neišvengė.

Sunkvežimis trenkėsi į BMW, o pastarasis – į „Hyundai“. Buvo apgadintos visos 3 mašinos. Labiausiai nukentėjo vyriškio vairuojamas BMW. Automobilis buvo suknežintas ir iš galo, ir iš priekio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.