Savaitgalį Kulautuvoje – itin intensyvus eismas: davė patarimų dėl kelionės

Liepos 13 dieną vykstant jau devynioliktam bardų festivaliui „Akacijų alėja“ Kulautuva tradiciškai sulauks daugybės miesto svečių. Norint išvengti kamščių ir problemų statant automobilius tą dieną bus padidintas autobusų, kursuojančių į miestelį, skaičius. Apie poreikį automobilį palikti namuose ir keliauti į Kulautuvą autobusu pasakoja vežėjai.

Liepos 13 dieną vykstant jau devynioliktam bardų festivaliui „Akacijų alėja“ Kulautuva tradiciškai sulauks daugybės miesto svečių.<br>M.Patašiaus nuotr.
Liepos 13 dieną vykstant jau devynioliktam bardų festivaliui „Akacijų alėja“ Kulautuva tradiciškai sulauks daugybės miesto svečių.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2019, 11:09 AM

„Prisiminimai iš vaikystės, kai dar su tėvais važiuodavome į festivalį, – puiki atmosfera, muzika ir oras. Bei ilgas vietos automobiliui ieškojimas ir kamščiai atvažiuojant ar išvažiuojant. Dėl to ir siūlome keliauti autobusu. Gali ir su bendraminčiais kelionės metu susipažinti, o ir nereikia galvoti, kas vairuos, kas ne. Kulautuvos gyventojai turbūt ir padėkos, jei jų kiemai nebus užkimšti kauniečių automobiliais“, – kalbėjo įmonės „Kautra“ marketingo vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Anot vežėjų, festivalio dieną autobusai važiuos dukart dažniau nei įprastą savaitgalį.

„Įprastą šeštadienį į Kulautuvą yra septyni reisai, o festivalio dieną bus net penkiolika. Iš ankstesnių metų žinome, kad kasmet vis daugiau žmonių palieka automobilius ir renkasi kelionę į festivalį autobusu. Važiuoja šeimos, būna, pasiima dviračius ir grįžta jais“, – pasakojo M. Sakalauskas.

Iš Kauno autobusų stoties į Kulautuvą autobusai pajudės iš 8-tos aikštelės. Vėliausias autobusas iš Kulautuvos Kauno link pajudės pusė pirmos nakties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.