Kosminis „Tesla“ pikapas pastebėtas gatvėse

Šeštadienio vakarą Los Andžele, Jungtinėse Amerikos Valstijose, gyventojai pastebėjo ir nufilmavo greitkeliu važiuojanti „Tesla Cybertruck“.

Gamintojo nuotr.
Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 9, 2019, 5:16 PM

Iki šiol daugiausiai nuotraukose ir kompiuteriniuose montažuose matytas vos prieš kelias savaites pristatytas elektrinis pikapas vis dažniau pastebimas važiuojantis gatvėmis.

Automobilio dizainas sukėlė didžiulę audrą internete. Didelė dalis internautų šaipėsi iš naujojo dizaino ir kūrė įvairiausias parodijas.

Nors per tamsintus langus pamatyti vairuotoją sunku, šaltiniai teigia, kad tai galėjo būti ir „Tesla“ bei „Space X“ vadovas Elonas Muskas. Jis su draugais tą vakarą buvo pastebėtas restorano automobilių stovėjimo aikštelėje sėdintis prie „Cybertruck“ vairo.

Vienintelė aiškiai matoma interjero detalė tai skaitmeninis galinio vaizdo veidrodėlis, kuris šviečia net per tamsintus stiklus, kurie, pasak Musko, yra neperšaunami.

Nors pikapo gamyba planuojama tik 2021 metais, gamintojas gavo jau per 250.000 išankstinių užsakymų. Tiesa, norint iš anksto užsisakyti šį ateities pikapą užtenka sumokėti 100 dolerių, kuriuos bet kuriuo metu galima atsiimti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.