„Trikojų“ greičio matuoklių rezultatai nedžiugina – daliai vairuotojų teks keliauti pėsčiomis

2020 m. gegužės 7 d. nuo 7.00 val. iki 17.00 val. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, siekdami išsiaiškinti kelių eismo taisyklių pažeidimus, Šilutės mieste ir rajone vykdė leistino važiavimo greičio kontrolę. Minėtu laikotarpiu pareigūnai greičio matavimo įranga, dar kitaip vadinama „trikoju“, nustatė net 350 pažeidėjų.

Greitį viršijančių Šilutėje - šimtai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Greitį viršijančių Šilutėje - šimtai.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2020, 12:19 PM

Pareigūnai su „trikoju“ į Šilutę užsuko ir 2020 m. gegužės 10 – 11 dienomis. Greitį mėgstančių vairuotojų vos per kelias darbo valandas ir vėl buvo užfiksuota daugiau kaip 200. Nors dažniausiai vairuotojai leistiną važiavimo greitį viršijo nuo 10 iki 20 kilometrų per valandą, bet pasitaikė ir „skrajūnų“, kurie nustatytą greitį viršijo daugiau kaip 50 kilometrų per valandą. Šiems vairuotojams savo greitį teks išbandyti pėsčiomis, kadangi teisės vairuoti bent keliems mėnesiams jie tikrai neteks.

Eilinį kartą pareigūnai galėjo įsitikinti, kad daugumai eismo dalyvių kelių eismo taisyklės neegzistuoja. Kai kuriems skubantiems vairuotojams automatiniu būdu išsiųsti protokolai ir surašytos administracinės baudos.

Pareigūnai įspėja, kad ir toliau intensyviai vykdys leistino važiavimo greičio kontrolę, todėl primygtinai prašo laikytis nustatyto greičio, saugoti save ir kitus eismo dalyvius nuo galimų eismo nelaimių kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.