Galvą apsuko traktoriuko pigumas – sukčius gavo pinigus ir pradingo

Sukčių aplink pirštą apsuktas 48 metų panevėžietis ne tik nenusipirko traktoriaus-žoliapjovės, bet ir neteko 650 eurų.

Sukčių aplink pirštą apsuktas 48 metų panevėžietis ne tik nenusipirko traktoriaus-žoliapjovės, bet ir neteko 650 eurų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Sukčių aplink pirštą apsuktas 48 metų panevėžietis ne tik nenusipirko traktoriaus-žoliapjovės, bet ir neteko 650 eurų.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Darius Krasauskas, www.panskliautas.lt

Sep 24, 2021, 8:33 AM

Interneto platybėse aptikęs skelbimą apie Anykščių krašte pardavinėjamą traktoriuką, jis iškart telefonu susisiekė su pardavėju.

Paprastai tokie mechanizmai mažiausiai kainuoja per tūkstantį eurų, o anykštėnas sutiko jį parduoti kone perpus pigiau. Panevėžiečiui dargi pavyko nusiderėti 20 eurų.

Pareiškęs, kad yra daug susidomėjusiųjų skelbimu, pardavėjas pareikalavo, jog vyras iškart pervestų pinigus į banko sąskaitą ir vis skubino tai atlikti. Net nespėjęs aptarti, kaip reikės atsiimti prekę, panevėžietis taip ir padarė.

Pervedęs į nurodytą banko sąskaitą 650 eurų, vyras vėl paskambino pardavėjui, tačiau tas nebeatsiliepė. Beliko vienas kelias – kreiptis į policiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.