Iš automobilių stovėjimo rinkliavos gauti 10 mln. eurų grįš vilniečiams

Iš automobilių stovėjimo rinkliavos surinktos lėšos paskirstomos infrastruktūros gerinimui, gatvių rekonstrukcijai, miesto aikščių bei daugiabučių kiemų tvarkymui, tiltų ir viadukų priežiūrai, remontui bei statybai. Šiemet tam bus panaudoti 2021-aisiais sostinėje surinkti 10,09 mln. eurų.

Iš automobilių stovėjimo rinkliavos surinktos lėšos be kita ko paskirstomos infrastruktūros gerinimui.<br>V.Skaraičio nuotr.
Iš automobilių stovėjimo rinkliavos surinktos lėšos be kita ko paskirstomos infrastruktūros gerinimui.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

www.madeinvilnius.lt

Mar 6, 2022, 12:31 PM

2022 m. iš šio biudžeto iš dalies bus finansuojami šie objektai: Vokiečių gatvės rekonstrukcijos projekto parengimas; Susisiekimo infrastruktūros projektavimas; Gatvių, kelių ir lietaus nuotekų tinklų priežiūra ir remontas; Kaimynijų programos įgyvendinimas; Viešųjų erdvių tvarkymas šiaurinėje miesto dalyje tarp Giedraičių g. ir Kintų g.; Tiltų ir viadukų priežiūra ir remontas.

2021 m. infrastruktūros srityje iš rinkliavos surinktų 9,9 mln. eurų finansuoti darbai:

Susisiekimo infrastruktūros projektavimas; Gatvių, kelių ir lietaus nuotekų tinklų priežiūra ir remontas; Kaimynijų programos įgyvendinimas; Dviejų lygių sankryžos Žirnių g., Liepkalnio g. ir Minsko pl. rekonstravimas; Vilnios pakrančių tvarkymas Pietinėje teritorijoje, įrengiant reikiamą rekreacinę infrastruktūrą – dviračių, pėsčiųjų takus, pėsčiųjų tiltą; Aukštaičių ir Paupio gatvių rekonstravimas su įvažiavimu į Drujos gatvę; Viešųjų erdvių tvarkymas Pietinėje miesto teritorijoje prie rekonstruojamų Aukštaičių, Paupio ir Drujos gatvių; Pėsčiųjų ir dviratininkų tilto per Nerį tarp Lazdynų ir Naujamiesčio (Užvingio salos tiltas) projektavimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.