Laiptų būklė Vilniuje kelia graudulį: darbininkai juos remontuoja kone kiekvieną savaitę

Nedėkingi metai. Taip kelininkai mėgina teisintis dėl gatvėse atsivėrusių daugybės duobių. Tačiau dėl to, kad staiga tai pašaldavo, tai atšildavo, jau žiemą pradėjo griūti ir laiptai.

Žirmūnai.
Žirmūnai.
Sėlių g.
Sėlių g.
Konstitucijos pr.
Konstitucijos pr.
Keramikų g.
Keramikų g.
Vingio parkas
Vingio parkas
Architektų g.
Architektų g.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

2022-03-29 11:51

Labiausiai tokios žiemos išdaigos, kai dienomis ledas ir sniegas tirpdavo ir vanduo užpildydavo visus tarpus, o naktimis pašaldavo, pakenkė laiptams iš trinkelių. Tad tokie laiptai Žirmūnų gatvėje, prie prekybos centro „Hyper Rimi“, dabar visiškai sugriuvę.

Nuo tokios bėdos Konstitucijos prospekte kenčia ir prie prekybos centro „Europa“ esantys laiptai, nors juos darbininkai remontuoja kone kiekvieną savaitę.

Neblizga ir šalia esančios savivaldybės laiptai. O Geležinio Vilko gatvėje pėsčiųjų požeminės perėjos ties Vingio parku laiptai visai suirę. Kaip ir laiptai Architektų gatvėje, kuriais į „Ąžuolyno“ progimnaziją skuba vaikai.

Netvarkingi laiptai daugelyje gyvenamųjų rajonų, o Viršuliškių gatvėje visiškai ištrupėjo net nuovaža, skirta vaikiškiems ir neįgaliųjų vežimėliams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.