Vilniuje ir vėl pasidarbavo chuliganai: vairuotojai kurį laiką keliuose matė klaidingą informaciją

Vilniaus T. Narbuto gatvėje pasidarbavo chuliganai, kurie nusuko kelio ženklą į priešingą pusę, tuo pačiu klaidindami vairuotojus. Vos pastebėjus šią situaciją, savivaldybė ėmėsi veiksmų ir atstatė ženklą taip, kaip turi būti.

Vilniaus T. Narbuto gatvėje pasidarbavo chuliganai, kurie nusuko kelio ženklą į priešingą pusę.<br>R.Maniko nuotr.
Vilniaus T. Narbuto gatvėje pasidarbavo chuliganai, kurie nusuko kelio ženklą į priešingą pusę.<br>R.Maniko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

www.madeinvilnius.lt

2022-04-29 09:06

Iš piktybinių veiksmų greičio ženklas T. Narbuto gatvėje buvo nusuktas taip, kad vairuotojai matė prieštaringą informaciją: vienas ženklas rodė, kad galima važiuoti 60 km/val. greičiu, o kiti du tokį greitį draudė. Šiuo metu klaidinančių ženklų nebeliko.

„Veikiausiai ženklas iš piktybinių paskatų buvo nusuktas į priešingą pusę, tačiau vos gavę informaciją apie tai perdavėme rangovui, kuris pirmadienį atstatė ženklą taip, kaip turi būti.

Taip pat suderinus su policija T. Narbuto gatvėje buvo nuimti pertekliniai ženklai žymintys greičio ribojimo pabaigą“, – komentuoja Vilniaus miesto savivaldybės administracijos Eismo organizavimo skyriaus Saugaus eismo poskyrio vyr. specialistė Vaida Bončkienė.

Primename, kad tai jau ne pirmas kartas, kai chuliganai pakeičia kelio ženklų kryptį. Balandžio pradžioje viename miesto žiede kažkas pasuko kelio ženklą tokiu būdu, kad jis rodė į kitą įvažiavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.