„Greiti ir įsiutę“ žemaitiškai: vogtą automobilį vairuoti patikėjo girčiausiam

Pačiame Plungės centre gyvenantis vyras nesitikėjo, kad jo senutėlis automobilis dar gali patraukti vagišių dėmesį. Tačiau nepagalvojo, jog pro neužrakintą ir su užvedimo rakteliais salone paliktą mašiną gali nepraeiti vietiniai girtuokliai.

Pačiame Plungės centre gyvenantis vyras nesitikėjo, kad jo senutėlis automobilis dar gali patraukti vagišių dėmesį.<br>www.ve.lt nuotr.
Pačiame Plungės centre gyvenantis vyras nesitikėjo, kad jo senutėlis automobilis dar gali patraukti vagišių dėmesį.<br>www.ve.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Darius Čiužauskas

Jun 15, 2022, 4:32 PM

Ankstų antradienio rytą Plungės rajono policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą apie pavogtą automobilį.

Nusikaltimas įvykdytas pačiame Plungės miesto centre esančioje Sukilėlių gatvėje. Apie 6.15 val. į lauką išėjęs plungiškis namo kieme neberado ne pirmos jaunystės „Opel Astra“. Patirtą žalą savininkas įvertino 400 eurų. Vyras pareigūnams prisipažino, kad mašiną nakčiai paliko ne tik neužrakintą. Jos salone palikti ir dokumentai bei variklio užvedimo rakteliai.

Plungiškis teisinosi nesitikėjęs, kad jo senas automobilis gali patraukti vagių dėmesį. Pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl vagystės, informacija apie ieškomą „Opel Astra“ perduota Plungėje budintiems policininkams.

Apie 8.40 val. patruliai mieste pastebėjo minėtą mašiną ir ją sustabdė. Rytinės Plungės gatvėmis svetimu automobiliu važinėjosi keturi vyrai. Ir visi jie buvo neblaivūs. „Opel Astra“ vairavo girčiausias iš kompanijos. 35 metų vyrui nustatytas sunkus girtumo laipsnis – 2,96 alkoholio promilės. Tad, iki skaudžios eismo nelaimės Plungės gatvėse trūko visai nedaug.

33 metų keleivis įpūtė 2,75 prom., 24 metų – 1,37 prom., 19 metų – 1,69 prom. alkoholio. Ketvertukas sulaikytas ir uždarytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę. Išsiblaiviusių įtariamųjų laukia pokalbis su jų nuotykius išklausyti pasiryžusiais kriminalistais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.