Dėl nuolat zvimbiančių motorolerių gyventojai pamiršo, kas yra normalus miegas: „pacukai“ prikelia nuo 4 val. ryto

Šilainių rajono gyventojai skundžiasi, kad dėl motoroleriais ratus po vietos aikšteles nuolat sukančių jaunuolių jau kuris laikas negalima ramiai išsimiegoti.

Gyventojai skundžiasi, kad dėl motorolerių vairuotojų jau kuris laikas negalima ramiai išsimiegoti.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Gyventojai skundžiasi, kad dėl motorolerių vairuotojų jau kuris laikas negalima ramiai išsimiegoti.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2022, 10:09 AM

„Gal viešumoje pamatę žmonės susivoks biški, aš nežinau, ar tėvai kažkaip susimastys. Gyvenantys šalia Basanavičiaus ir Grušo gimnazijų vasarą ramybės neturi. Va taip vat visokie pacukai 4 val. ryto maloniai prikelia.

Tai yra ne kelias, tai pėsčiųjų takas, aikštelė. Kiekvieną mielą vakarą, be išimties, jie važinėja pirmyn atgal (kartą vos vaiko nepartrenkdami), ir gyventojams neduodami miegot. Šiąnakt pvz. 4 val. ryto turėjome drift vaizdų. Pailsėti neįmanoma nei savaitgaliais, nei darbo dienomis“, – šeštadienį pasakojo moteris.

Kaunietė pridėjo, kad į policiją buvo kreiptasi, tačiau kol atvyksta ekipažas, kitiems neleidžianti miegoti kompanija išsiskirsto.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.