Kaune sudaužytas ne tik trikojis, bet ir piliečio nosis: svieto lygintojas pristatytas į ligoninę

Pirmadienio popietę netoli stotelės „Trys berželiai“ Taikos prospekte galimai neblaiviam vyrui užkliuvo greičio mėgėjus fiksuojantis trikojis. Svieto lygintojui, pasak kauniečių, kliuvo nuo trikojo operatoriaus – prireikė greitosios medicinos pagalbos.

Taikos prospekte galimai neblaiviam vyrui užkliuvo greičio mėgėjus fiksuojantis trikojis.<br>„Kas vyksta Kaune“ nuotr.
Taikos prospekte galimai neblaiviam vyrui užkliuvo greičio mėgėjus fiksuojantis trikojis.<br>„Kas vyksta Kaune“ nuotr.
Taikos prospekte galimai neblaiviam vyrui užkliuvo greičio mėgėjus fiksuojantis trikojis.<br>„Kas vyksta Kaune“ nuotr.
Taikos prospekte galimai neblaiviam vyrui užkliuvo greičio mėgėjus fiksuojantis trikojis.<br>„Kas vyksta Kaune“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 18, 2023, 3:29 PM

„BMW“ vieną trikojį Taikos pr. sunaikino“, – apie 15.40 val. „Kas vyksta Kaune“ grupėje skelbė kauniečiai, bet netrukus paaiškėjo, kad trikojį greičiausiai nuvertė praeivis.

Į įvykio vietą suvažiavo trys policijos ekipažai, iškviesta greitosios medicinos pagalbos brigada. Gyventojai juokavo, kad trikojui pasidarė silpna, bet skubios pagalbos galimai prireikė prietaiso gadintojui.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtoja naujienų portalui patvirtino, kad 15.21 val. registruotas pranešimas apie įvykį Taikos prospekte. Pagal pirminę informaciją, galimai neblaivus asmuo niokojo trikojį.

Pareigūnai kol kas negalėjo įvardyti, ar pilietis vairavo automobilį, ar buvo pėsčias – labiau tikėtina, kad tai buvo praeivis. Nenurodoma ir koks būtent girtumas vyrui nustatytas.

Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties (GMPS) pamainos vyresnysis gydytojas patikslino, kad žmogus buvo neblaivus, susimušė, rastas gulintis netoli „Trijų berželių“ stotelės.

Dėl nosies sumušimo asmuo pristatytas į Kauno klinikas, apie sugadintą trikojį GMPS duomenų neturi.

Sujudimą stebėjęs kaunietis pateikė įmanomą įvykių versiją, išvardytus taškus sujungiančią į vieną paveikslą: „Na, ėjo žmogelis įpiešęs. Sugalvojo paspirti… Bet panašu, kad trikojo saugotojas įsijautė į mentą ir sulaikydamas jam gerokai užvažiavo į nosį.

Kraujavo žmogus, galimai nosis sulaužyta. Jis atsakys už trikojį, trikojo saugotojas – už panaudotą perteklinę jėgą, kuriai jis iš viso neturi jokių įgaliojimų. Jo darbas pastatyti ir prižiūrėti trikojį. O ne sulaikyti spardytojus taip, kad prireikia greitosios.“

Pirmadienį pateiktais Kauno apskrities VPK duomenimis, Kelių policijos skyriaus pareigūnai spalio 9–15 d. mobiliaisiais greičio matavimo prietaisais užfiksavo 765 greičio viršijimo atvejus.

Praėjusios savaitės lakstūnas užfiksuotas antradienį. Spalio 10 d., apie 10.50 val., Jonavos r., magistraliniame kelyje Kaunas-Zarasai-Daugpilis automobilis „BMW“, kur leistinas važiavimo greitis – 90 km/val., važiavo 153 km/val. greičiu. Vairuotojui (gim. 1989 m.) surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Savaitgalį Kelių policijos pareigūnai taip pat vykdė policines priemones, skirtas neblaiviems vairuotojams ir kitiems KET pažeidimams išaiškinti. Jų metu Kauno, Kėdainių, Jonavos miestuose ir rajonuose patikrinta apie 3,5 tūkst. transporto priemonių. Nustatyti 9 neblaivūs vairuotojai, kurių girtumo laipsnis svyravo nuo 0,09 prom. (pradedančiajam vairuotojui) iki 2,02 prom.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.