Nufilmavo kelių erelį-šonaslydžio mėgėją: apdaužė ir automobilius, ir šiukšlių konteinerį

Kalėdų naktį Aleksoto gatvėmis Kaune praskriejo šonaslydžio mėgėjas, apgadinti automobiliai ir kitas gyventojų inventorius. Savotišku eismo įvykio detektyvu tapo Kauno vicemeras Tomas Jarusevičius, socialinio tinklo vartotojams detaliai paaiškinęs avarijos aplinkybes.

Pareigūnams dar teko pasistengt prisišaukiant nukentėjusius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Pareigūnams dar teko pasistengt prisišaukiant nukentėjusius.<br>A.Vaitkevičiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 26, 2023, 12:33 PM, atnaujinta Dec 26, 2023, 12:51 PM

„Kaip jums tokie riteriai? T.Ivanausko g. šią naktį. Greitis ribojamas iki 30 km/val.“, – pirmadienio, gruodžio 25 d., vakarą paskelbta „Facebook“ grupėje „Aleksoto bendruomenė“.

Vaizdo įraše matyti, kad posūkyje automobilio nesuvaldęs šonaslydžio mėgėjas kliudė šiukšlių konteinerį, vėliau ir šalikelėje stovintį automobilį. Liudininkų teigimu, galėjo būti apgadinta ir daugiau automobilių.

„Video nesimato, bet kliuvo dviem automobiliams. Pirmajam kiek smarkiau, o toliau laukė ir antra „kliūtis“. Įdėmiau įsižiūrėjus matosi, kad pirmiausia nukentėjo dar kaimynų konteineris“, – po vaizdo įrašu komentavo ir Kauno savivaldybės vicemeras T.Jarusevičius.

Vicemero žiniomis, eismo įvykio kaltininkas nepasišalino iš įvykio vietos.

„Nežinau, pats ar su kitų pagalba, išsikvietė policiją ir įvykis buvo suformintas. Pareigūnams dar teko pasistengt prisišaukiant nukentėjusius. Reik tikėtis, kad 25 metų „jaunuoliui“ čia bus bent šiokia tokia pamoka, lygioj vietoj tėvo „Audi’nę“ supylus“, – komentaruose rašė T.Jarusevičius.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, kad pagal Administracinių nusižengimų kodeksą numatyta, kad už pavojingą vairavimą skiriama bauda nuo 170 iki 230 eurų ir teisės vairuoti atėmimas nuo 3 iki 6 mėn., o už chuliganišką vairavimą numatyta bauda nuo 450 iki 550 eurų ir teisės vairuoti atėmimas nuo 12 iki 24 mėn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.