Visureigis „BMW X5“ pasipuošė „M Performance“ priedais

Praėjusių metų pabaigoje prekyboje pasirodęs naujasis „BMW X5“ netrukus taps dar sportiškesnis tiek savo išvaizda, tiek dinaminėmis savybėmis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 20, 2014, 3:10 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 8:01 AM

Jau nuo kovo mėnesio visame pasaulyje, taip pat ir Lietuvoje, pirkėjai šį visureigį galės užsisakyti kartu su šiam automobiliui pritaikytais sportinio paketo „BMW M Performance“ priedais. Sportiniais šio paketo elementais savo visureigį papildyti galės ir esami „BMW X5“ vairuotojai.

Daugiau atletiškumo ir sportiškumo visureigiui „BMW X5“ suteiks tokie „M Performance“ išorės dizaino elementai kaip juodos priekinės grotelės, šoninių slenksčių apdailos, pažymėtos M ženklu, taip pat anglies pluošto dalys, pavyzdžiui, veidrodėlių gaubtai.

Tuo tarpu ortakiai, aptakai bei difuzorius galiniame buferyje tarnaus ne tik kaip išorės dizaino elementai, bet taip pat prisidės prie geresnės automobilio aerodinamikos.

Automobilio interjerui „BMW M Performance“ paketas suteiks ypatingą individualumo ir sportiškumo pojūtį. Pagrindinės su šiuo paketu įdiegiamos naujovės – sportinis vairas, per vidurį paženklintas raudona juostele, automatinės pavarų dėžės perjungimo svirtis su anglies pluošto apdaila, akseleratoriaus ir stabdžių pedalai, pagaminti iš aukštos kokybės plieno, bei „M Performance“ grindų kilimėliai.

Išskirtinės šio paketo naujovės važiuoklėje – stabdžių sistema su mėlynos spalvos stabdžių trinkelių mechanizmais ir 21 colio lengvo lydinio dviejų spalvų „BMW M Performance“ ratlankiai.

Pakete esanti „Power Kit“ sistema, skirta „BMW X5 xDrive35i“, padidina variklio galią, tačiau nedaro įtakos degalų sąnaudoms. Preciziškai suderinta variklio kontrolės sistema padidina galingumą nuo 224 kW/306 AG iki 240 kW/326 AG.

Maksimalus sukimo momentas taip pat išauga nuo 400 Nm iki 450 Nm. Dėl akceleratoriaus pedalo valdymo optimizavimo su „M Performance“ juntamas dar greitesnis variklio reagavimas į pedalo paspaudimus.

„BMW X5“ su „M Performance“ pokyčius vairuotojai netruks pajusti tiek įsibėgėjant iš stovimos padėties, tiek nustačius vairavimą sportiniu režimu, o šiuos pojūčius dar sustiprins ir ypatingas variklio garsas.

Dar vienas patobulinimas, prieinamas „BMW X5 xDrive35i“ vairuotojams – sportiškesnė duslintuvo sistema. Taip pat visuose naujojo „BMW X5“ modeliuose gali būti įdiegta dujų išmetimo sistema su apdailos elementais, pasirinktinai iš chromo arba anglies pluošto.

„Pastebime, jog lietuviai vis aktyviau domisi „M Performance“ teikiamomis galimybėmis mėgautis sportiniu vairavimu kasdien. Todėl tikime, kad vieno populiauriausių visureigių Lietuvoje „BMW X5“ gerbėjai tikrai apsidžiaugs šia naujove“, - sakė oficialios BMW atstovės Lietuvoje „Krasta Auto“ Servisų tinklo vystymo direktorius Laurynas Sivilevičius.

„BMW M Performance“ paketas pasauliui pirmąkart buvo pristatytas 2012 metais. Šis paketas padidina BMW automobilių dinamiškumą, galingumą bei stabdymo efektyvumą, sumažina jų svorį, užtikrina geresnes aerodinamines savybes, o įvairūs stiliaus elementai automobilio išorės ir vidaus dizainui suteikia sportiškumo.

„BMW M Performance“ įranga gali būti montuojama BMW 1, 3, 4, 5 ir 6 serijos, taip pat BMW X5 ir BMW X6 modelių automobiliuose. Norimas modelis pasirinktinai gali būti papildytas kai kuriomis arba visomis „M Performance“ paketo įrangos dalimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.