Naujausi „Mercedes-Benz“ modeliai pristatyti Vilniaus širdyje

Sekmadienio popietę „Mercedes-Benz“ atstovybė „Silberauto“ vilniečiams surengė tokį vakarėlį, kokie paprastai būna rengiami tik kviestiniams svečiams.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-13 15:42, atnaujinta 2018-02-14 16:53

Sostinės Rotušės aikštėje buvo pristatyti naujausi C ir GLA klasės modeliai bei apžiūrai išrikiuoti ir anksčiau į Lietuvą atvykę „Mercedes-Benz“. Smalsuoliai buvo kviečiami ne tik apžiūrėti naujus automobilius, bet ir pasivaišinti kokteiliais bei užkandžiais ir išbandyti dominančius modelius.

Daugiausiai dėmesio sulaukė vokiškos naujienos - C 220 CDI ir GLA 220 CDI modeliai, Lietuvoje pasirodę tik prieš keletą savaičių.

„Silberauto“ atstovas Mantas Šiaulys patvirtino, kad abu modeliai bemat sulaukė dėmesio – mūsų šalyje jau nupirkti du naujosios C klasės automobiliai ir keturi GLA miesto visureigiai.

„Susidomėjimas labai didelis. Iki mūsų salono toloka atvažiuoti, todėl nusprendėme Verbų sekmadienį atvykti pas žmonės ir suteikti progą iš arčiau pamatyti naujausius „Mercedes-Benz“ modelius“, - sakė jis.

GLA populiarumą nesunku suprasti – miesto visureigiai lietuvių labai mėgstami, o šis, turintis keturis varomus ratus, tinka ir kelionėms į užmiestį.

Naujuosiuose Lietuvai pristatomuose „Mercedes-Benz“ GLA modeliuose montuojami benzininiai 1,6 ir 2,0 l darbinio tūrio varikliai, kurie išvysto nuo 115 kW (156 AG) galios GLA 200 modeliuose iki 155 kW (211 AG) galios GLA 250 modeliuose.

Taip galima įsigyti automobilius su dyzeliniais varikliais, kurie išvysto nuo 100 kW (136 AG) galios GLA 200 CDI modeliuose iki 125 kW (170 AG) galios GLA 220 CDI modeliuose.

Rotušės aikštėje pristatyto kompaktiško visureigio kaina siekė apie 150 tūkst. litų, bet šios klasės automobilį galima įsigyti ir už žymiai mažesnę, 90 tūkst. litų kainą.

Antroji premjera – C klasės sedanas, jau gavęs mažojo S klasės limuzino brolio pravardę. Nuo ankstesniosios C klasės kartos jis skiriasi dydžiu bei siūloma prabanga. Nors automobilis palengvėjo 100 kg, jis pailgėjo 9,5 cm, o siūloma papildoma įranga nenusileidžia prabangiausiems S klasės limuzinams.

Demonstruoto modelio kaina siekia maždaug 180 tūkst. litų.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.