Po pertraukos Vilniuje vėl atidaromas „Citroen“ salonas

Po to, kai praėjusių metų gruodį buvo uždaryta „Citroen“ atstovybė „Veho“, Vilniuje net nebuvo kur apžiūrėti šių prancūziškų automobilių.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 18, 2014, 7:30 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 5:19 PM

Tačiau netrukus „Citroen“ sostinėje vėl turės namus – prancūziškų modelių importuotojas Latvijai ir Lietuvai „Sia Veho“ suteikė automobilių pardavėjui „Fakto“ autocentras leidimą Lietuvoje pardavinėti ir prižiūrėti „Citroen“ markės automobilius.

Naujas „Citroen“ centras Vilniuje atsidarys birželio 26 dieną. Naujasis automobilių pardavimo centras apima net 1600 kv.m. plotą adresu Laisvės pr. 3a, Vilniuje, ir yra įsikūręs netoli „Nissan“ ir „Hyundai“ automobilių pardavimo centro.

Naujos „Citroen“ automobilių atstovybės atidarymo tikslas yra įtvirtinti šio prekės ženklo pozicijas, taip pat plėtoti tvarų ir kokybišką prekybos ir garantinio aptarnavimo tinklą Lietuvos rinkoje.

Atstovybės veikla apims pilną paslaugų spektrą – automobilių pardavimą, visą įmanomą priežiūrą po pardavimo, taip pat galimybę užsisakyti ir nusipirkti atsarginių dalių bei aksesuarų.

Be to, ekspozicijoje bus demonstruojama visa „Citroen“ automobilių gama, įskaitant DS linijos modelius.

„Esu tikras, kad 9 metų „Fakto“ autocentro patirtis automobilių pardavimo, garantijų teikimo ir aptarnavimo sektoriuose užtikrins aukščiausią klientų aptarnavimą. Sieksime ne tik patenkinti klientų poreikius, bet taip pat skatinsime klientų lojalumą „Citroen“ prekės ženklui“, - sakė „Fakto“ autocentro generalinis direktorius Donatas Rutkauskas.

„Automobiles Citroen“ automobilių prekinis ženklas rinkoje gyvuoja jau 90 metų.

2010 m. šis prekinis ženklas pristatė „premium“ modelių liniją, kurioje pasirodė pirmasis DS modelis - DS 3. Netrukus po jo sekė DS 4 bei DS 5 modeliai.

Remiantis automobilių gamybos metodais, išdėstytais „Creative Technologie“ strategijoje, „Citroen“ siūlo savo klientams platų lengvųjų keleivinių transporto priemonių ir komercinių transporto priemonių modelių pasirinkimą.

„Automobiles Citroen“ turi 10 tūkst. klientų aptarnavimo taškų 90 pasaulio šalių. Per 2012 metus įmonė pardavė daugiau nei 1,2 milijono automobilių visame pasaulyje.

Lietuvoje naujais „Citroen“ automobiliais taip pat prekiauja atstovybė Kaune „Truma“, o oficialaus serviso paslaugas teikia „Fakto Auto“, „Krasta Auto“ ir „Autobela“ Vilniuje, „Piliakalnis“ ir „Truma“ Kaune, „Memelio meistrai“ Klaipėdoje bei „JMA Autocentras“ Panevėžyje.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.