„Harley-Davidson“ pristato elektrinį motociklą

„Amerika nuolat buvo atrandama iš naujo, – tvirtindavo „Harley-Davidson Motor Company“ prezidentas ir vykdantysis direktorius Mattas Levatichas. – Ir, kaip ir Amerika, „Harley-Davidson“ daugybę kartų atrado save iš naujo, ir kiekviename žingsnyje į priekį mus vedė mūsų klientai.“

Elektrinis motociklas "Live Wire" jau bandomas keliuose.<br>Gamintojo nuotr.
Elektrinis motociklas "Live Wire" jau bandomas keliuose.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 20, 2014, 2:59 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 3:47 PM

Pasak įmonės vadovo, naujasis projektas „LiveWire“ – dar vienas momentas „Harley-Davidson“ istorijoje, įkvėptas klientų poreikių.
 Projekte „LiveWire“ motociklų gerbėjai galės išbandyti elekrtinį motociklą, pasidalinti savo įspūdžiais ir daugiau sužinoti apie motociklo istoriją.

Net motociklo dar nevairuojantys turės galimybę pajausti projekto „LiveWire“ jėgą ant „Jumpstart“ važiavimo simuliatoriaus.

Per 2014 m. JAV turą, kuris prasideda nuo kelionės žymiuoju 66-uoju keliu (angl.Route 66) – iki metų pabaigos bus aplankyta daugiau nei 30 „Harley-Davidson“ atstovybių.

2014 metais projektas „LiveWire Experience“ išsiplės į Kanadą bei pasieks Europą.

Šiame projekte įmonės stiliaus paveldas susilieja su naujausiomis technologijomis, siekiant naujai išreikšti legendinę „Harley-Davidson“ išvaizdą, garsą ir pojūtį.

Šis motociklas – tai intuityvus vairavimas su padangas svilinančiu pagreičiu ir neklystamai atpažįstamu garsu. Projekto „LiveWire“ unikalus garsas sukurtas taip, kad išsiskirtų iš vidaus degimo variklių ir kitų elektrinių motociklų garsų.

Ilgalaikiams planams dėl projekto „LiveWire“ mažmeninės prekybos įtakos turės motociklininkų atsiliepimai iš projekto „LiveWire Experience“ turo.

„Mums visiems yra labai svarbu išsaugoti aplinką, kurioje važinėjame ir gyvename, – teigia M.Levatichas. – Projektas „LiveWire“ – tik dalis mūsų pastangų išsaugoti ir atkurti aplinką, kurioje laisvai galės važinėti ateinančios kartos.

Kaip jau 111 metų sėkmingai veikianti įmonė, apie puikią važinėjimosi aplinką mąstome atsižvelgdami į būsimas kartas dar po 111 metų.“

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook’e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.