Taupiausių „Audi“ kelias prasideda Europoje

„Audi“ atstovai pranešė, kad Europoje jau priimami užsakymai hibridinių „Audi A3 Sportback e-tron“ įsigijimui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 1, 2014, 7:14 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 2:19 PM

Paraiškas priims ir automobilį patieks maždaug 410 „Audi“ įgaliotųjų atstovų visoje Europoje, iš jų 105 – Vokietijoje. Automobilio kaina Vokietijos rinkoje - nuo 37,9 tūkst. eurų.

Dabar Vokietijoje papildomai siūlomas „e-tron plus” specialus paketas, numatyta galimybė sudaryti sutartį su ekologiškos elektros tiekėju ir net įkrovimo stotelės įrengimas kliento namuose. Užsakytų automobilių tiekimai prasidės jau šią žiemą.

„A3 Sportback e-tron“ – dar vienas žingsnis į tvarų elektrinį mobilumą. Mūsų šalies įgaliotieji atstovai teigiamai vertina naujojo „A3 Sportback e-tron“ komercines perspektyvas ir įsitikinę, kad jis turės paklausą“ – tvirtina „Audi Germany“ pardavimų vadovas Wayne'as Griffithsas.

„Audi A3 Sportback e-tron“ pavaros mechanizmą sudaro 1,4 TFSI benzininis variklis ir elektros motoras. Bendra automobilio galia - 150 kW (204 AG).

Pagal hibridiniams automobiliams taikomą NEDC metodiką, „A3 Sportback e-tron“ 100 km kelio vidutiniškai sunaudoja 1,5 litrus benzino ir į aplinką išmeta tik 35 g/ km CO2. Vien tik elektra nuvažiuoja 50 km kelio, bendra rida hibridiniu režimu – iki 900 km kelio.

Šiuo automobiliu prekiaujantys „Audi“ įgaliotieji atstovai įpareigoti savo atstovybėse įrengti bent vieną klientams skirtą įkrovimo stotelę. Už papildomą mokestį įkrovimo stotelę galima įsirengti ir namuose.

Nusprendus taip daryti, „Audi“ elektrikai įvertina esamą namų elektros tinklą ir atlieka būtinus suderinimus, reikalingus saugiam ir patogiam automobilio įkrovimui reikalingos stotelės įdiegimui. Šios priemonės bent iš dalies kompensuoja dabartinį elektromobilio įkrovimo vietų trūkumą.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.