Nutekėjo pirmosios „Aston Martin Lagonda“ nuotraukos

Padedamas „Oman Air“ avialinijų britų automobilių gamintojas „Aston Martin“ nuskraidino serijinei gamybai jau beveik paruoštą „Lagonda“ į Vidurio Rytus. Tuo pat metu buvo išplatintos ir pirmos šio egzotiško sedano nuotraukos.

Serijinei gamybai beveik paruoštas „Aston Martin Lagonda“<br>„Oman Air“ nuotr.
Serijinei gamybai beveik paruoštas „Aston Martin Lagonda“<br>„Oman Air“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-01 12:28, atnaujinta 2018-02-09 17:25

Omaną britai pasirinko karšto klimato testams. Šiam sedanui jie yra labai svarbūs, nes „Lagonda“ bus parduodamas tik Vidurio Rytuose, o klientai pasirenkami išsiunčiant pakvietimus.

„Lagonda“ yra „Aston Martin“ specialių projektų padalinio kūrinys. Šio skyriaus specialistai sukonstravo tokius modelius kaip „CC100 Speedster“, „V12 Zagato“ ir „One-77“. Kaip ir „Rapide“ sedanas, šis automobilis sukonstruotas ant britų gamintojo VH platformos.

Techninės charakteristikos „Aston Martin“ kol kas nepateikia, tačiau galima numanyti, kad „Lagonda“ galinius ratus per aštuonių laipsnių automatinę pavarų dėžę suks iš „Rapide S“ paskolintas 5,9 l darbinio tūrio V12 motoras, išvystantis 560 AG ir 630 Nm.

Tokiu atveju įsibėgėjimas nuo 0 iki 100 km/val. turėtų trukti 4,2 sekundės.

„Lagonda“ sedanas bus gaminamas ribota serija, o pirmieji automobiliai turtingus klientus Vidurio Rytuose pasieks ateinančių metų pradžioje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.