Modelis Kristina Tučkutė važinėja nuosavu „Rolls-Royce“

Per prabangaus kokteilių baro „Dream bar“ atidarymą trečiadienį daugelis susirinkusių svečių negalėjo atplėšti akių nuo įspūdingo grožio modelio, verslininkės Kristinos Tučkutės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2014, 5:58 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 12:42 PM

Ne mažiau dėmesio sulaukė ir tamsiai raudonas „Rolls-Royce Wraith“ automobilis, kurį moteris pati atvairavo iki baro durų.

Greta stovėjo dar du nauji „Rolls-Royce“, todėl susirinkusieji spėliojo, jog K.Tučkutės automobilis yra dar viena vakaro dekoracija. Tačiau „Rolls-Royce“ atstovai Didžiojoje Britanijoje patvirtino, kad automobilis priklauso 30 metų amžiaus lietuvei.

Kristina į raudonojo kilimo renginį atvyko savo naujuoju „Wraith“, papuoštu populiariąja „Madeira“ spalva ir šviesios odos salonu.

Dviduris keturvietis automobilis varomas 6,6 litrų darbo tūrio V12 formos 632 AG varikliu, pasiekiančiu net 800 Nm sukimo momentą esant 1500-5500 aps/min.

Šią galią į galinius varančiuosius ratus perduoda aštuonių laipsnių automatinė greičių dėžė.

Vienas iš įspūdingiausių 5,3 metro ilgio kupė bruožų – iš priekio atsidarančios durelės ir neribota prabanga salono puošyboje.

Pernai Ženevos automobilių parodoje pristatytas modelis kainuoja nuo 235 tūkst. svarų sterlingų (apie 1 mln. 27 tūkst. litų).

Kilusi iš Klaipėdos K.Tučkutė gerai žinoma ir vertinama dėl savo išskirtinio rafinuoto stiliaus. Ne veltui Kristina vis dažniau pastebima pasaulinio garso dizainerių reklamose bei įvairiose mados ir stiliaus žurnalų viršeliuose.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.