Elektrinių automobilių rinkimuose „Audi“ gavo du prizus

Kol tikri elektromobiliai dar tik pradeda riedėti bendrojo susisiekimo keliais, jų hibridiniai pusbroliai stiprina savo pozicijas gatvėse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2014, 6:56 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 5:46 AM

Reaguodami į naujoviškų variklių plitimą, daugelis automobiliams skirtų žurnalų elektromobilius ir hibridus laiko savarankiškomis transporto priemonėmis, testuoja pagal savitas metodikas ir rengia atskirus „geriausiojo” konkursus.

Vokietijos automobilių žurnalai „Auto Bild“ ir „Auto Test“ jau penktus metus rengia elektrinių automobilių konkursą „eCar Awards“.

Šių metų geriausio elektrinio automobilio konkurse 11-oje kategorijų varžėsi net 54 elektromobiliai ir hibridai.

Varžytuvėse ypač sekėsi „Audi“ hibridams. Elektrinių automobilių kategorijoje „Geriausias masinės gamybos įkraunamas hibridas” nugalėtoju tapo „Audi A3 Sportback e-tron“, o „ateities” transporto priemonių kategorijoje „Geriausias įkraunamas konceptas” neginčijamu lyderiu tapo šių metų Pekino autosalone pirmą kartą pademonstruotas sportinio visureigio prototipas „Audi TT offroad“.

Nugalėtojai paskelbti ir prizai įteikti šiuo metu vykstančiame Paryžiaus autosalone, kuriame, beje, galima išvysti ne vieną šio konkurso dalyvį.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kandidatų į prezidentus debatai – ar ryškėja skirtumai?