Suomiai išrinko geriausias žiemines padangas

Kompanijai „Goodyear“ pristačius naująją Šiaurės Europos rinkai skirtą „Nordic“ minkšto mišinio „UltraGrip Ice2“ padangą, ši buvo puikiai įvertinta daugelio ekspertų ir žurnalistų ir išsyk tapo testo nugalėtoja Suomijos žurnalo paskelbtoje „Nordic“ minkšto mišinio padangų kategorijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 8, 2014, 7:09 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 2:30 AM

Naujoji „UltraGrip Ice2“ padanga pasižymi išskirtiniu sukibimu su sniegu ir ledu, stabilumu kelyje ir tuo pačiu metu važiuojant šlapiame kelyje pasiekė geriausią rezultatą.

„Nordic“ minkšto mišinio padangų Lietuvoje parduodama daugiausiai, kadangi jos yra tinkamiausios mūsų žiemos sąlygomis.

Suomijos žurnalui „Tekniikan Maailma“ paskelbus padangų testavimų rezultatus, „Nordic“ minkšto mišinio kategorijoje geriausiai pasirodė naujasis „Goodyear“ kūrinys.

Naująją padangą testavo tarptautinės testavimų kompanijos „Test World“ specialistai, kurių teigimu „UltraGrip Ice2“ buvo geriausiai subalansuota padanga, nuolat rodžiusi gerus rezultatus visomis bandymų sąlygomis. Bandymo metu nenustatyta jokių silpnųjų pusių.

Bandymai parodė, kad „UltraGrip Ice2“ padangų savybės pranoksta savo konkurentus važiuojant šlapio asfalto keliu. Labai gerai įvertintas ir padangos sukibimas ant ledo ir sniego.

Anot specialistų, padanga yra stabili ir tyli, taip pat pabrėžiama, kad stabdant ant šlapio asfalto vairuotojui suvaldyti ir išlaikyti automobilį ant kelio yra lengviau.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.