BMW ir „Mini“ atstovybė Lietuvoje turi naują vadovą

O.Martyniukas yra baigęs ekonomikos studijas ir įgijęs bakalauro laipsnį ISM universitete bei Tarptautinės strategijos ir ekonomikos magistro laipsnį „St. Andrews“ universitete Škotijoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 5, 2014, 6:55 PM, atnaujinta Jan 22, 2018, 5:35 AM

O.Martyniukas yra baigęs ekonomikos studijas ir įgijęs bakalauro laipsnį ISM universitete bei Tarptautinės strategijos ir ekonomikos magistro laipsnį „St. Andrews“ universitete Škotijoje.

„Vadovaudamas sėkmingai veikiančiai įmonei sieksiu, kad ji ir toliau išlaikytų tvirtas pozicijas šalies rinkoje, aukščiausią teikiamų paslaugų kokybę, tinkamai atstovautų legendinius automobilių prekės ženklus bei plėstų BMW ir MINI gerbėjų ratą“, – sakė naujasis „Krasta Auto“ vadovas.

Viena didžiausių naujų automobilių prekeivių Lietuvoje „Krasta Auto“ skaičiuoja, kad per šių metų sausį-spalį pardavė beveik 30 proc. daugiau automobilių nei per atitinkamą laikotarpį pernai, daugiausia – BMW modelių.

Tarp populiariausių – 5 serijos automobiliai ir BMW X5. Bendrovė tikisi, kad jeigu toks pardavimų lygis išsilaikys iki metų pabaigos, 2014-ieji bus sėkmingiausi per „Krasta Auto“ 20 metų veiklos istoriją.

Gerus bendrovės rezultatus ir optimistinius planus sustiprina ir šiemet stipriai išplėsta BMW automobilių gama bei atnaujinti populiarūs modeliai.

„Krasta Auto“ pristatė pirmąjį BMW modelį su priekiniais varančiaisiais ratais „BMW 2 Series Active Tourer“, BMW 4-tos serijos automobilius, tarp kurių išskirtinio dėmesio susilaukė keturių durų sportiškos išvaizdos sedanas „BMW 4 Gran Coupe“.

Naujienomis išplėsta ir sėkmingai auganti didesnio pravažumo automobilių serija X – metų viduryje debiutavo vidutinio dydžio „premium“ klasės visureigis BMW X4, atnaujinus dar daugiau „raumenų“ įgavo naujojo BMW X6 išvaizda ir variklis.

Prieš porą dienų koncernas taip pat pristatė ir pradėjo prekybą itin greitais visureigiais – BMW X5 M ir BMW X6 M. Visame pasaulyje sėkmingai debiutavo pirmieji BMW „i“ serijos elektromobiliai, keletą „BMW i3“ modelių įsigijo ir „Krasta Auto“ klientai.

„Mini“ markė Lietuvoje didžiausios sėkmės šiemet sulaukė su „Mini Coutnryman“. Beje, rugpjūčio pabaigoje Lietuvoje debiutavo būtent atnaujintas „Mini Countryman“ modelis. Lapkritį bendrovė žada pirkėjams šalyje pristatyti ir pirmąjį penkerių durų „Mini Cooper“ modelį.

„Krasta Auto“ yra oficiali BMW ir MINI atstovė Lietuvoje. Įmonė užsiima naujų ir naudotų BMW ir „Mini“ automobilių, motociklų prekyba bei teikia visas techninio aptarnavimo paslaugas ir turi oficialias atstovybes bei techninio aptarnavimo servisų tinklą Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidentiniai debatai ar parodija?