„Panamera Exclusive“ – klientams, kurie įpratę sėdėti gale

„Porsche Exclusive“ padalinio meistrų komanda paruošė itin turtingiems klientams skitų 100 rafinuota prabanga alsuojančių „Panamera“ automobilių. Šios riboto tiražo automobilių serijos baziniu modeliu pasirinkta prabangiausia „Panamera Turbo S“ versija, komplektuojama su 570 AG jėgaine.

Pagal užsakymą gaminamas „Panamera Exclusive“ kainuoja 249 875 eurus (863 tūkst. litų).<br>Gamintojo nuotr.
Pagal užsakymą gaminamas „Panamera Exclusive“ kainuoja 249 875 eurus (863 tūkst. litų).<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 21, 2014, 11:16 AM, atnaujinta Jan 20, 2018, 11:08 PM

Ji turi itin ilgą važiuoklės bazę, dėl kurios erdvės galinėse sėdynėse yra itin daug. Prabangiausia „Panamera“ versija debiutuoja 2014 m. Los Andželo automobilių parodoje.

Nudažyti rankiniu būdu

Drauge su „Panamera Exclusive“ serija „Porsche“ pirmą kartą siūlo dvispalvius automobilius su laipsniškai nudažytu paviršiumi: žemiau durų rankenų sukurtas kontrastas tarp nesenstančios sodrios juodos ir kaštono rudumo „metalic“ spalvų, kuria mašinos linijos „nuteka“ į užpakalinę dalį. Visi 100 automobilių dažomi rankomis, taip pat ir priekiniai ortakiai bei 20 colių „Sport Classic“ dizaino ratlankiai.

Sėdynės ir apatinė durelių dalis yra aptrauktos iš prestižinio italų gamintojo „Poltrona Frau“ dirbtuvių atkeliavusia kaštonine „Agatha“ spalvos oda.

Siekiant užtikrinti ventiliaciją sėdynėse, centrinė jų dalis yra perforuota stilizuotu „Porsche“ logotipo ornamentu – tai detalė, naudojama išskirtinai šių riboto tiražo automobilių apdailai. Viršutinę durų dalį puošia juoda „nappa“ oda. Kaip ir dvispalvė išorė, dekoratyviniai interjero vidaus elementai – spalvų derinių atspindys: perėjimas į užpakalinę dalį – virsmas iš klasikinio riešutmedžio į sodrų juodą, švelniai lakuotą paviršių.

Su automobiliu – specialūs lagaminai

Standartinė įranga yra multimedijos sistema, kurią sudaro du didelės raiškos 10,1 colių (25,4 cm) skersmens liečiamieji ekranai su įmontuota vaizdo kamera ir integruotas DVD grotuvas. Garsas sklinda per belaides ausines arba „Burmester“ erdvinio garso sistemą.

Kiekvieno „Panamera Exclusive“ serijos automobilio viduje yra speciali lentelė, žyminti individualų numerį iš riboto tiražo.

Kaip papildomą priedą „Porsche“ siūlo prie automobilio derantį penkių dalių rankinio bagažo rinkinį, pagamintą iš aukštos kokybės „Poltrona Frau“ odos bei pažymėtą „Porsche“ emblemomis bei išskirtinės serijos ornamento perforacijomis.

Pagal užsakymą gaminamas „Panamera Exclusive“ kainuoja 249 875 eurus (863 tūkst. litų). Riboto tiražo automobilį gali įsigyti ir pirkėjai Lietuvoje, iš anksto užsisakydami jį „Porsche“ atstovybėje „Prime Auto“.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.