„Porsche“ pardavimai auga, geriausi klientai – europiečiai

Vokietijos sportinių automobilių koncernas „Porsche AG“ toliau didina apsukas: per sausio-lapkričio mėnesius pasaulyje pardavė daugiau nei 169 tūkst. įvairių modelių. Šis rezultatas jau viršijo 2013 m. dvylikos mėnesių pardavimus, kuomet buvo nupirkta kiek daugiau nei 162 tūkst. šių sportinių automobilių.

Įpusėjus lapkričiui buvo parduotas paskutinis ribotos serijos „Porsche“ hibridinis superautomobilis „918 Spyder“.<br>Gamintojo nuotr.
Įpusėjus lapkričiui buvo parduotas paskutinis ribotos serijos „Porsche“ hibridinis superautomobilis „918 Spyder“.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-12-18 12:36, atnaujinta 2018-01-18 21:59

Vien per 2014 m. lapkritį pasaulyje buvo nupirkti 17 700 „Porsche“ automobiliai – ketvirtadaliu daugiau nei tą patį mėnesį pernai.

„Sėkmingi lapkričio mėn. rezultatai – tai įrodymas, kad mūsų pasirinkta strategija yra itin veiksminga. Be to, šie rezultatai rodo mūsų siekį išnaudoti kiekvieną atsiveriančią galimybę globalioje rinkoje“, – pasiekimus komentavo „Porsche AG“ valdybos narys, atsakingas už pardavimus ir rinkodarą, Bernhardas Maieris.

Europoje per 11 šių metų mėnesių „Porsche“ pardavė jau daugiau kaip 54 tūkst. automobilių, iš jų daugiau nei 22 tūkst. – koncerno gimtojoje Vokietijoje. Nuo senojo žemyno nedaug atsiliko ir Amerikos regionas, kuriame nupirkta beveik 52 tūkst. „Porsche“ automobilių.

Lapkritis pasižymėjo ir tuo, kad jam įpusėjus buvo parduotas paskutinis ribotos serijos „Porsche“ hibridinis superautomobilis „918 Spyder“.

Visa ribota jų serija išparduota nepraėjus metams nuo jų debiuto. Dauguma šių itin greitų hibridinių automobilių – net 297 – iškeliavo į JAV. Dar 100 šių retų ir prabangių automobilių yra Vokietijoje bei Kinijoje gyvenančių automobilių mėgėjų žinioje.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Leading the change in sustainable business
Gyvai
„Nauja diena“: kada JAV ginklai pasieks Ukrainą?