„Top Gear“ geriausiu 2014 m. automobiliu išrinko „BMW i8“

Vieno prestižiškiausio pasaulyje automobilių žurnalo „Top Gear“ metų automobilio rinkimuose geriausiu 2014 m. modeliu išrinktas futuristinės išvaizdos iš elektros tinklo įkraunamas sportinis hibridas „BMW i8“.

„Top Gear“ žurnalo vyriausiasis redaktorius Charlie Turneris pažymi, kad „BMW i8“ – tai ateities vizija, įgyvendinta šiandien<br>Gamintojo nuotr.
„Top Gear“ žurnalo vyriausiasis redaktorius Charlie Turneris pažymi, kad „BMW i8“ – tai ateities vizija, įgyvendinta šiandien<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 19, 2014, 11:36 AM, atnaujinta Jan 18, 2018, 7:51 PM

„Top Gear“ redaktorių komisija „BMW i8“ išskyrė dėl jo galimybių ir parametrų. Šis modelis, varomas turbininio 1,5 litro trijų cilindrų benzininio variklio ir elektros motoro, pasižymi įspūdingu pagreičiu ir valdymo savybėmis. Modelis išsiskiria maža anglies dvideginio emisija, vos 49 g/km. Gamintojo skelbiamos bei degalų sąnaudos – 2,1 litro/100 km.

„Šis BMW modelis automobilių industrijos istorijoje žymi proveržį ir rodo kelią į įkvepiančią ir jaudinančią ateitį. Šis automobilis – tai ateities vizija, įgyvendinta šiandien. Tai didžiulė sėkmė „BMW i8“ – visa vertinimo komisija vieningai įvardijo geriausiu metų automobiliu“, – sakė „Top Gear“ žurnalo vyriausiasis redaktorius Charlie Turneris.

„Top Gear“ žurnalas yra vienas įtakingiausių pasaulinių automobilių žurnalų, leidžiamas Didžiojoje Britanijoje ir dar 31 pasaulio šalyje. Kasdien žurnalo portale apsilanko 5,5 mln. vartotojų, o žurnalo kanalą „YouTube“ yra užsiprenumeravę 3,9 mln. vartotojų. „Top Gear“ puslapis „Facebook“ tinkle turi beveik 24 mln. gerbėjų auditoriją.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas feisbuke.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.