„Volvo Cross Country“ modelių šeimą papildys klasikinis sedanas

„Volvo Cars“ ruošiasi pristatyti dar vieną naujieną – didesnio pravažumo sedaną „S60 Cross Country“, kurio premjera įvyks sausio 12 dieną prasidėsiančioje Detroito (JAV) automobilių parodoje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-01-08 10:33, atnaujinta 2018-01-16 16:40

„Norime sutvirtinti „Cross Country“ prekinio ženklo pozicijas visame pasaulyje. Tą pradėjome nuo 1997-ųjų, pristatydami „V70 Cross Country“, kuomet atradome visiškai naują segmentą.

Į šį naują modelį įtraukėme visus padidinto pravažumo privalumus, pasiūlydami visiškai naujų nuotykių pojūčių ir visų keturių varomų ratų galią, sukurdami išskirtinai sportišką ir stilingą dizainą“, – pasakojo „Volvo Cars“ produktų strategijos ir automobilių linijos valdymo skyriaus vyriausiasis viceprezidentas Lexas Kerssemakersas.

„S60 Cross Country“ prošvaisa, kaip ir neseniai pristatyto „V60 Cross Country“ modelio, padidinta 65 mm.

Europoje ir kitose rinkose „S60 Cross Country“ bus taip pat siūlomas su priekinių varančiųjų ratų pavara.

„S60 Cross Country“ yra vienintelis atstovas padidinto pravažumo sedanų segmente. Mes nustatėme aiškią nišą rinkoje didesnio pravažumo sedanui su stilinga išore ir didesne prošvaisa.

Jis patiks žmonėms, kurie ieško tvirto sedano ir padidinto pravažumo automobilio siūlomų privalumų“, – tvirtino „Volvo Cars“ pardavimo, rinkodaros ir klientų aptarnavimo skyriaus vyriausiasis viceprezidentas Alainas Visseris.

Modelis komplektuojamas su 18 ir 19 colių aukšto profilio padangomis, kurios padidina komfortą, sumažina sklindantį triukšmą ir užtikrina didesnę ratų apsaugą.

„S60 Cross Country“ bus siūlomas su įvairaus galingumo varikliais - pradedant 254 AG „T5“ versija su visų keturių varančiųjų ratų sistema ir 190 AG išvystančiu dyzeliniu D4 varikliu su priekinių varančiųjų ratų pavara.

Automobilis taip pat bus komplektuojamas su patikimu 2,4 litro D4 dyzeliniu motoru ir visų keturių varančiųjų ratų pavara. Planuojama, kad „S60 Cross Country“ bus galima užsisakyti vasaros pradžioje.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.