„Mazda“ Ženevoje parodys didžiausią savo naujieną

Į aštuoniasdešimt penktąją Ženevos automobilių parodą, startuojančią vasario 5 dieną, Japonijos koncernas „Mazda“ atvyks apsiginklavęs naujovėmis.

„Mazda“ Ženevos automobilių parodoje pristatys naują miesto visureigį CX-3<br>Gamintojo nuotr.
„Mazda“ Ženevos automobilių parodoje pristatys naują miesto visureigį CX-3<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 6, 2015, 7:59 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 9:48 PM

Ženevoje numatytas visiškai naujo modelio, kompaktiško miesto visureigio CX-3, debiutas Europoje. Taip pat bus parodyti naujos kartos rodsteris MX-5, mažos klasės „Mazda2“ ir atnaujinti CX-5 bei „Mazda6“.

Pagrindinis „Mazda“ ekspozicijos akcentas – sparčiai populiarėjančios kompaktiškų miesto visureigių klasės atstovas CX-3.

Dviem arba keturiais ratais varomas automobilis išsiskirs glotniomis KODO dizaino linijomis ir važiavimo dinamikos bei degalų ekonomijos kombinacija.

Ilgai lauktas naujos kartos rodsteris MX-5 jau sulaukė mėgėjiškų lenktynių entuziastų dėmesio. Kaip ir anksčiau, rodsterio prioritetai liko tie patys – mažas svoris ir puikus valdymas. Europos prekybos salonuose MX-5 atsiras rudeniop.

„Mazda2“ apsiginkluota savo klasei neįprastai dideliu technologijų arsenalu ir projekciniu prietaisų skydeliu HUD jau spėjo tapti Japonijos metų automobiliu ir laimėti Europos „Auksinį vairą“.

Dar du Ženevos debiutantai – patobulinti ankstesni modeliai.

2015 metų laidos miesto visureigis CX-5 ir vidutinės klasės „Mazda6“ sulaukė ne tik kosmetinių išvaizdos pakeitimų, bet ir atnaujintų salonų bei papildomų saugumo sistemų, įskaitant ir adaptyvius LED žibintus.

„Mazda6“ šeimą papilys ir versija su visais varančiais ratais, o CX-5 gaus galingą benzininį 2,5 litro darbinio tūrio SKYACTIV-G variklį.

Visi penki Ženevoje demonstruojami modeliai turės komunikacijos sistemą „MZD Connect“ bendraujančią su vairuotojo išmaniuoju telefonu ir „i-Activesence“ aktyvias saugumo sistemas.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.