SEAT pažadėjo sukurti naują kompaktišką visureigį

SEAT akys nukreiptos į 2020-uosius metus. Tuo gali įsitikinti duris atvėrusios Ženevos automobilių parodos lankytojai. Čia Ispanijos automobilių gamintojas pristatė ypatingą automobilį – 20V20. Pats jo pavadinimas sufleruoja, kad šis modelis yra kompanijos 2020 metų vizija.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-04 13:16, atnaujinta 2018-01-11 15:36

SEAT parodos dalyviams pristatė ateities modeliams dizaino tendencijas diktuosiantį visureigį.

„20V20 parodo mūsų ambicijas, – sakė SEAT prezidentas Jürgenas Stackmannas. – Tai mūsų ateinančių penkerių metų vystymo kelrodė žvaigždė ir švyturys“. J.Stackmannas pabrėžė, kad SEAT ateities modelių kartoms naudos lyderio pozicijas užimančio „Leon“ modelio formulę.

SEAT žada savo dėmesį nuo mažų automobilių nukreipti į kompaktinių automobilių kategoriją.

SEAT vadovas dar kartą patvirtino kompanijos įsipareigojimus sustiprinti ryšį su moderniausiomis technologijomis. Kaip tik šiomis dienomis buvo paskelbta apie kompanijos sutartį su SAMSUNG.

Kompanijos prezidentas taip pat pasidžiaugė, kad lyginant su tuo pat periodu 2014 m., pirmaisiais šių metų mėnesiais pardavimai įgavo spartų pagreitį. „Iki šios dienos mūsų pasauliniai pardavimai išaugo 7,5 proc.“, – patikslino jis.

„Pirmą kartą istorijoje mes pardavėme daugiau „Leon“, o ne „Ibiza“ modelių,“ – reziumavo J.Stackmannas.

SEAT prezidentas taip pat pažadėjo kitais metais Ženevos parodos lankytojams pristatyti pirmąjį kompanijos kompaktinį visureigį.

20V20 – SEAT strategijos vizija

Ženevos parodoje pristatytas SEAT 20V20 apjungė ketverių durų sportinio kupė siluetą, visureigio rafinuotumą bei universalo praktiškumą.

Tai 4659 mm ilgio automobilis su 20 colių ratais bei „full-LED“ žibintais. Jo sportišką agresyvumą papildo didžiulė interjero erdvė, kurioje patogiai jausis penki keleiviai.

Komforto lygį dar labiau pakelia platus pagalbinių ir saugumo sistemų paketas. Variklių pasirinkimo gama labai plati: nuo pažangių TSI ir TDI variklių, iki „plug-in" tipo hibridinių sistemų. Variklio galia perduodama per DSG transmisiją ir elektronikos valdomą visų varančių ratų sistemą.

Naujasis „Toledo FR Line“

SEAT Toledo FR Line“ – dar viena Ispanijos automobilių gamintojo staigmena Ženevos parodos lankytojams.

Naujoji „Toledo“ versija „FR Line“ dabar yra sportiškesnė, o be sportiško dizaino ji gali pasiūlyti universalumą bei prieinamą kainą.

Su TSI ir TDI varikliais, kurių darbinis tūris svyruoja nuo 1,2 l iki 1,6 l, komplektuojamas modelis papuoštas „full-LED“ žibintais.

Dinamišką „Toledo FR Line“ charakterį pabrėžia papildomi slenksčiai bei galingos oro įsiurbimo angos. „Titanium grey“ pilka spalva nudažyti 17 colių ratlankiai. Tamsinti galinis stiklas ir galiniai šoniniai langai paryškina griežtas kėbulo linijas.

„Leon ST CUPRA“

Ženevos automobilių parodos lankytojai turi progą susipažinti ir su naujuoju „Leon ST CUPRA“ modeliu, kuris prisijungs prie trejų ir penkerių durų savo šeimos versijų.

Šeimai skirta sportiškiausio SEAT modelio versija pasižymi unikaliu stiliaus, praktiškumo ir galimybių deriniu.

Iki 100 km/h „Leon ST CUPRA 280“ įsibėgėja vos per 6,0 sekundes, o daug keliaujantiems be dinamiškumo dar gali pasiūlyti ir erdvią 1470 l talpos bagažinę.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.