Naujausius modelius BMW papuošė „M Performance“ stiliumi

Automobilių koncernas BMW išleido specialius „M Performance“ priedus naujajam BMW 2 serijos kabrioletui ir visureigiams BMW X5M bei BMW X6M.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2015, 2:35 PM, atnaujinta Jan 11, 2018, 10:06 AM

„M Performance“ dalys skirtos šių modelių papuošimui.

„M Performance“ komponentais papildyti automobiliai išsaugo gamyklinę garantiją, taip pat padidėja tokių personalizuotų automobilių išliekamoji vertė. Šie priedai tampa vis labiau paklausūs, todėl koncernas juos pritaikė jau beveik visų BMW serijų automobiliams“, – sakė „Krasta Auto“ servisų tinklo vystymo direktorius Laurynas Sivilevičius.

Daugiau juodos

BMW 2 serijos kabrioletui siūloma juoda slenksčių apdaila, juodos radiatoriaus grotelės, galinio vaizdo veidrodėliai su anglies pluošto korpusu ir agresyviau atrodantis galinio buferio difuzorius, kuris taip pat pagerina automobilio aerodinamiką.

„M Performance“ specialistų patobulinto BMW 2 serijos kabrioletui skirti itin mažo svorio specialaus dizaino 19-os colių ratai.

Kabrioleto salone po „M Performance“ specialistų prisilietimo irgi atsirado naujovių – pavarų perjungimo ir rankinio stabdžio svirčių apdaila, porankiai ir durų rankenėlės iš anglies pluošto arba anglies pluošto vairas aptrauktas „Alcantara“ oda.

Automobilį puošia ir „M Performance“ logotipais pažymėti slenksčių antdėklai bei kilimėliai.

„M Performance“ varikliui

„M Performance“ specialistai neapsiribojo tik kosmetiniais štrichais – išskirtinio kabrioleto pirkėjai gali rinktis ir galios padidinimo paketą dyzelinės versijos 220d varikliui.

Su juo dinamiško dviejų litrų darbo tūrio dyzelinio motoro galia padidėtų 15 arklio galių ir siektų 204 AG.

Padidėjus galiai pagerėjo ir dinaminės „BMW 220d M Performance“ kabrioleto charakteristikos. Jis iki 100 km/val. įsibėgėja per 7,1 s, t.y. 0,3 sek. greičiau, nei standartinė kabrioleto versija.

Vidutinės deklaruojamos „BMW 220d M Performance“ kabrioleto dyzelino sąnaudos – 4,7 litro šimtui kilometrų kelio.

Nepamiršo ir galingiausių visureigių

BMW pristatė seriją „M Performance“ linijos aksesuarų ir apdailos elementų sportiškiausiems koncerno visureigiams X5M ir X6M.

Abu „M Performance“ patobulinti visureigiai išsiskiria naujomis radiatoriaus ir šoninėmis grotelėmis su M logotipais ir juodais rėmeliais, galinio vaizdo veidrodžiais su anglies pluošto korpusais.

Visureigių siluetus papildo trispalvės M juostos, kurios primena apie BMW automobilių pergales lenktynių trasose.

Prietaisų skyde atsirado anglies pluošto apdaila, „Alcantara“ ir anglies pluošto deriniu papuoštas centrinis tunelis ir „M Steptronic“ 8 pavarų dėžės valdymo blokas. Pavarų dėžės svirtis ir vairas šiose versijose pažymėti „M Performance“ logotipais.

Iš nerūdijančio plieno pagamintas pedalų blokas, o pravėrus duris BMW X5 M ir BMW X6 M matosi slenksčių apdaila iš poliruoto nerūdijančio plieno, kur „M Performance“ logotipai išryškinami šviesos diodų šviesa.

Be šių modelių, „M Performance“ paketus galima įsigyti ir kitiems BMW automobiliams.

Sekite Lrytas.lt Auto naujienas Facebook'e.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.