Lietuviai juodą „Harley-Davidson“ pavertė sunkiai atpažįstamu

„Harley-Davidson“ atstovai visoje Europoje dalyvauja kūrybiškumo varžybose.

Lietuvių perdarytas „Harley-Davidson“ pasipuošė ryškiomis spalvomis ir nauja forma.<br>Gamintojo nuotr.
Lietuvių perdarytas „Harley-Davidson“ pasipuošė ryškiomis spalvomis ir nauja forma.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-26 10:46, atnaujinta 2018-01-08 06:08

Būtina kuo originaliau paruošti motociklą iš naujausios „Harley-Street 750“ serijos. Laimėtojas bus apdovanotas prestižiniu prizu ir dalyvaus išskirtiniame renginyje „Wheels & Waves“ Biaritze, Prancūzijoje šių metų birželio mėnesį.

„Šios varžybos yra pasaulinė „Harley-Davidson“ strategija. Ja siekiama parodyti, kad įsigydami „Harley“, jūs galite susikurti savo asmeninį dizainą. Nė vienas kitas prekės ženklas to neturi, kaip ir didelio įvairių priedų, skirtų indidualizuoti motociklą, pasirinkimo,“ – teigė „Harley-Davidson“ EMEA rinkodaros vadovas Mike'as Johnstone'as.

Gamintojo teigimu, naujojo „Street 750“ visiškai juodas dizainas sukurtas tam, kad konkuruotų su urbanistiniu pasauliu. Šią „Harley-Davidson“ naujovę ypač pamėgo jaunimas, kuris itin vertina individualumą ir jų laisvę pabrėžiantį motociklą.

„Harley-Davidson“, organizuodama tokį konkursą, skelbia, kad net ir motociklas gali atspindėti kiekvieno vairuotojo asmenybę. Motociklą šiai kovai jau paruošėme. Jis – tarsi toreodoras, pasiruošęs nuotykiams ir netikėtumams.

Juodą motociklo pagrindą papuošėme raudonomis juostomis bei detalėmis, jos – tarsi maži dailininko potėpiai, išryškinantys ratus, sėdynę. Per visą motociklo ilgį einanti balta juosta panaši į kelią.

Bendras vaizdas kuria solidumo ir paslaptingumo įspūdį.“ – savo „Street 750“ idėją pristatė „Harley-Davidson“ atstovybės vadovas Lietuvoje Petras Skernevičius.

Pirmasis kovos etapas vyks internete, nacionaliniu mastu, kiekvienas galės balsuoti už jam labiausiai patikusį dizainą. Antrajame ture atskirų šalių kūrybiškiausi „Harley-Davidson“ atstovai varžysis tarp Centrinės ir Rytų Europos mechanikų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.