Šanchajuje švedai pristatys prabangiausią visų laikų „Volvo“

Tarptautinėje Šanchajaus automobilių parodoje „Volvo Cars“ pristatys prabangiausią per 88 gyvavimo metus Švedijos kompanijos sukurtą transporto priemonę – rafinuotą 4 vietų neseniai pristatyto XC90 versiją.

„Volvo XC90 Excellence“ susikomplektuoti ir įsigyti bus galima internetu, tačiau modelis bus siūlomas nedaugeliui pasaulio rinkų.<br>Gamintojo nuotr.
„Volvo XC90 Excellence“ susikomplektuoti ir įsigyti bus galima internetu, tačiau modelis bus siūlomas nedaugeliui pasaulio rinkų.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2015, 9:42 PM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:20 PM

„Volvo“ dizaineriai ir inžinieriai sukūrė „XC90 Excellence“, kad galėtų savo klientams pasiūlyti išskirtinę ir savitą vairavimo patirtį, apimančią vėliausias skandinaviškas dizaino, komforto ir stiliaus naujoves.

„XC90 Excellence“ sukurtas paliekant naujojo visureigio bazę, tačiau tai ir yra visi jų panašumai. Modelyje yra keturios sėdimosios vietos (originaliame visureigyje – septynios), idant automobilio gale sėdintiems keleiviams būtų sukurta daug papildomos erdvės.

Vairuotojo ir keleivių lauks aukščiausios klasės komfortas – jie galės mėgautis masažu, erdvesne vieta kojoms bei naudotis ištraukiamu jutikliniu valdymo ekranu, atsilenkiančiais staliukais, šaldytuvu su butelių ir stiklinių laikikliais, vėsinančiu puodelių laikikliu bei rankų darbo krištolinėmis stiklinėmis, kurias pagamino Švedijos stiklo dizaino bendrovė „Orrefors“.

„XC90 Excellence“ savo keleiviams siūlo pakojus, ypatingą salono apšvietimą, apšviestą saugojimo erdvę bei šviesią arba anglies spalvos apdailą, bagažinę dalijančią apsaugą, papildomą garso izoliaciją ir „Pirelli“ padangas su triukšmą slopinančia sistema.

„XC90 Excellence“ keleiviai taip pat galės mėgautis specialiai jiems siūloma „Bowers & Wilkins“ garso sistema – prie jau esamos 19 garsiakalbių sistemos pridedamas dar vienas garsiakalbis.

Siekiant pabrėžti gryno oro svarbą, kuri itin vertinama Švedijoje, „XC90 Excellence“ komplektuojamas su joniniu oro valymo įrenginiu, integruotu klimato sistemoje „CleanZone“. Joninis oro valymo įrenginys veikia teigiamai įkraudamas elektronus ore esančiuose kietosiose dalelėse (pavyzdžiui, dulkėse arba dūmuose), todėl jos yra pašalinamos iš salono aplinkos.

„XC90 Excellence" taip pat įrengtas odinis prietaisų skydelis su kontrastingomis siūlėmis, o salono stogo apmušalų spalva derinama su grynu „nubuku“. Eksterjerą puošia „Excellence“ ženkliukas, pabrėžiantis, kokį automobilį vairuojate, bei chromuota B ir C statramsčių apdaila.

Volvo XC90 Excellence“ pasaulio rinkose pasirodys šių metų antroje pusėje. Automobilio kaina kol kas neskelbiama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.