Kevinas Spacey tapo „Renault Espace“ reklaminės kampanijos veidu

1984 m. – tai metai, kai „Renault“ sukūrė „Espace“ – novatoriškąją vienatūrio koncepciją, kuri padarė tikrą perversmą rinkoje ir tapo didžiulės reklaminės kampanijos, besisukančios apie vieną šūkį – „O jei tikroji prabanga yra erdvumas?“ – pradžia. 2015 m., „Espace“ modelį bendrovė „Renault“ bando atrasti iš naujo.

Reklaminiame filmuke vairuodamas „Renault Espace“ Kevinas Spacey pasakoja apie savo svarbiausiusvaidmenis tuo metu.<br>Gamintojo nuotr.
Reklaminiame filmuke vairuodamas „Renault Espace“ Kevinas Spacey pasakoja apie savo svarbiausiusvaidmenis tuo metu.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-04-16 17:29, atnaujinta 2018-01-06 15:46

Rengdamasi modelio pateikimui rinkai, kartu su bendrove „Publicis“ „Renault“ sukūrė reklaminę koncepciją, kurioje akcentuojama svarbiausia tikslinės šio modelio grupės vertybė – laikas. Reklaminis šūkis „Pajuskite, ko vertas jūsų laikas!“ naująjį „Renault“ Espace“ paverčia veiksniu, kuris sustiprina laiko vertės pojūtį ir kuris kviečia vairuotoją laiką vertinti kiek kitaip – kaip laiką sau, kaip laiką, kada gali džiaugtis būtent tuo, kuo iš tiesų norėtum džiaugtis.

Siekiant įtvirtinti šią koncepciją ir tuo pačiu patraukti itin reiklius klientus buvo nuspręsta prekės ženklo ambasadoriumi pasikviesti aktorių Keviną Spacey. Charizmatiška asmenybė ir turtingas bei spalvingas gyvenimas natūraliai tiko tam, kad naujojo „Renault Espace“ partneriu taptų būtent Kevinas Spacey.

Reklaminiame filmuke Kevinas Spacey pasakoja apie kai kuriuos savo svarbiausius kultinius vaidmenis filmuose „Amerikietiškosios grožybės“, „Įprasti įtariamieji“ ir „Kortų namelis“ bei pristato naująjį „Espace“.

Tokia reklaminė kampanija auditorijai yra puiki proga daugiau sužinoti apie K. Spacey asmenybės bruožus ir jo gyvenimo filosofiją, išdėstytą 5 trumpo metražo filmuose, kuriuose jis atveria slapčiausias savo gyvenimo ir darbo kerteles.

Naujoji „Renault Espace“ reklama, kuri pasirodė balandžio 15 d., pirmiausia bus rodoma Prancūzijos, o vėliau – ir kitose pasaulio šalyse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„24/7“: ar turite už ką balsuoti, ponia Seimo pirmininke?