„Lamborghini“ ruošia ribotos serijos 1 mln. eurų vertės modelį

Italų kilmės superautomobilių gamintojas „Lamborghini“ nėra ta kompanija, kuriai prie logotipo derėtų subtilumas. Praėjusį savaitgalį vykusiame „Pebble Beach“ dizaino konkurso metu, nedidelei išrinktųjų grupelei buvo pirmą kartą pristatytas būsimas kompanijos modelis.

Spėjama, kad naujasis superautomobilis atrodys gerokai agresyviau nei Paryžiuje pristatytas „Asterion LPI 910-4“.<br>newpress.co.uk nuotr.
Spėjama, kad naujasis superautomobilis atrodys gerokai agresyviau nei Paryžiuje pristatytas „Asterion LPI 910-4“.<br>newpress.co.uk nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 25, 2015, 11:01 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 1:20 AM

Tiesa, tai nebuvo tikras automobilis, o trimatė jo holograma.

Ją matė tik išskirtiniai kompanijos klientai, o visiems kitiems teks laukti iki 2016 m. Ženevos automobilių parodos. Tik tuomet pirmą kartą bus pristatytas ribota serija gaminamas superautomobilis.

Galima tik spėti, kad jo dizainas bus gerokai agresyvesnis nei praėjusiais metais Paryžiuje demonstruotas „Asterion LPI 910-4“.

Kaip praneša „Yahoo! Autos“, bus pagaminta vos 20 automobilių, kurių kiekvienas kainuos 1 mln. eurų. Tokiu būdu jis pateks į tą pačią išskirtinių egzempliorių kategoriją kaip ir „Reventon“ ar „Veneno“. Spėjama, kad automobilio jėgainė bus hibridinė, galbūt bus paskolinti mazgai iš motininės kompanijos „Audi e-Tron“.

Gamintojo atstovai tokios informacijos nekomentuoja, tačiau žinant tai, kad „McLaren P1“, „Ferrari LaFerrari“ ir „Porsche 918“ yra hibridiniai, toks konstrukcijos sprendimas atrodo neišvengiamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.