Keičiasi „Statoil“ degalinių tinklo Lietuvoje vadovas

Ketvirtadienį, spalio 1 d. bendrovės „Statoil Fuel & Retail Lietuva“, kuri visoje Lietuvoje valdo 78 „Statoil“ degalinių tinklą, vadovo pareigas pradėjo eiti Skirmantas Mačiukas.

Naujasis „Statoil“ degalinių tinklo Lietuvoje vadovas Skirmantas Mačiukas.<br>Kompanijos nuotr.
Naujasis „Statoil“ degalinių tinklo Lietuvoje vadovas Skirmantas Mačiukas.<br>Kompanijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 1, 2015, 10:18 AM, atnaujinta Oct 12, 2017, 1:33 PM

Skirmantas Mačiukas „Statoil“ bendrovėje dirba jau beveik 15 metų. Nuo 2014 m. vasario jis ėjo Mažmeninės prekybos direktoriaus pareigas „Statoil Fuel & Retail Lenkija“, o iki to laiko dirbo vadovaujančiose pozicijose „Statoil“ tinkle Lietuvoje.

„Statoil“ padalinys Lietuvoje visuomet buvo išskirtinis tiek ambicijos, tiek ir pasiekiamais rezultatais, todėl labai džiaugiuosi galėdamas sugrįžti. Juolab, kad mūsų laukia daug įdomių darbų artimiausiais metais pristatant Lietuvai mūsų naują degalinių prekės ženklą – „Circle K“, – sakė S.Mačiukas.

Karjerą „Statoil“ kompanijoje S.Mačiukas pradėjo 2001-aisiais, kai buvo paskirtas atsakingu už „Statoil“ tepalų pardavimų plėtrą Baltijos šalyse, Baltarusijoje ir Rusijoje. 2004 metais jis tapo „Lietuva Statoil“ verslo departamento direktoriumi, o nuo 2005-ųjų vadovavo energijos ir degalų departamentui.

2008-2010 metų laikotarpį S.Mačiukas ėjo „Statoil ASA“ projektų vadovo pareigas ir buvo atsakingas už naftos produktų tiekimą ir logistiką Baltijos, Skandinavijos šalyse, Lenkijoje ir Rusijoje. 2010 metais, Norvegijos naftos ir dujų korporacijai pardavus mažmeninės prekybos verslą, S. Mačiukas tapo „Statoil Fuel & Retail Lietuva“ mažmeninės prekybos ir operacijų departamento direktoriumi bei vadovavo 450 darbuotojų turinčiai komandai.

Iki 2015 m. rugsėjo „Statoil Fuel & Retail Lietuva“ generalinio direktoriaus pareigas ėjęs Giedrius Bandzevičius karjerą taip pat tęsia „Statoil“ degalinių tinkle – jis paskirtas vadovauti „Statoil“ degalinių tinklui Lenkijoje.

„Statoil Fuel & Retail Lietuva“ yra viena iš mažmeninės prekybos naftos produktais lyderių Lietuvoje, valdanti 78 degalinių tinklą: 64 visapusio aptarnavimo „Statoil“ degalines ir 13 automatinių „Statoil 1-2-3“ degalinių, taip pat vieną „Statoil“ patogaus apsipirkimo parduotuvę Vilniuje.

„Statoil Fuel & Retail Lietuva“ priklauso iš Kanados kilusiame didžiausiam pasauliniam mažmeninės prekybos tinklui „Couche-Tard“, visame pasaulyje valdančiame 15 tūkst. mažmeninės prekybos taškų ir degalinių. Rugsėjo pabaigoje „Couche-Tard“ paskelbė, kad Europoje „Statoil“ prekės ženklas, kurį bendrovė pagal sutartį su Norvegijos korporacija, gali naudoti tiki iki 2021 metų, per artimiausius 3-4 metus bus pakeistas atnaujintu, „Circle K“ prekės ženklu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.