Lenktynių aistruoliams „Audi“ parengė ypatingą A5 versiją

Vokietijos kėbulinių automobilių čempionato (DTM) lenktynės reikalauja labai specializuotų automobilių, tačiau jie netinka viešojo eismo keliams. Jiems „Audi“ išleidžia ribotos serijos „A5 DTM Selection“ modelį.

„Audi A5 DTM Selection“ versijos pagrindas – modelis su 3,0 l dyzeliniu varikliu ir keturių ratų pavara.<br>Gamintojo nuotr.
„Audi A5 DTM Selection“ versijos pagrindas – modelis su 3,0 l dyzeliniu varikliu ir keturių ratų pavara.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 15, 2015, 4:21 PM, atnaujinta Oct 9, 2017, 8:31 PM

Įdomu tai, kad po šiuo pavadinimu slepiasi ne nauja S5 ar RS5 versija, o ganėtinai kuklus kupė su 245 AG galios 3,0 litrų dyzeliniu varikliu. Jis gavo 20 colių ratus, sportines sėdynes ir agresyvesnę kėbulo apdailą. Salone išsiskiria iš RS modelių pasiskolintos sportiškos sėdynės. Jos aptrauktos oda ir papuoštos kontrastingų spalvų siūlėmis. Oda taip pat aptrauktas vairas, pavarų perjungimo ir rankinio stabdžio svirčių rankenėlės. Pedalai dengti nerūdijančio plieno antdėklais.

245 AG galią ir 580 Nm sukimo momentą išvystančio 3,0 l TDI variklio trauka per septynių laipsnių „S tronic“ pavarų dėžę bus perduodama į „quattro“ nuolatinę keturių ratų pavarą.

Maksimalus automobilio išvystomas greitis elektronikos apribotas iki 250 km/val.

Iš viso bus pagaminta 50 vienetų „A5 DTM“ automobilių. Vokietijoje kupė kainuos maždaug 74540 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.