„Hyundai“ pristatė naują prabangių automobilių markę

Prabangių automobilių segmente atsidaro naujas žaidėjas. Kurį laiką „Genesis“ vardu vadinusi vieną iš savo sedanų ir sportinį kupė, „Hyundai“ nuo šiol jį pristatys kaip viso pasaulio rinkoms skirtą atskirą prekės ženklą.

Gamintojo nuotr.<br>„Hyundai Genesis“ artimiausiu metu taps „Genesis G90“.
Gamintojo nuotr.<br>„Hyundai Genesis“ artimiausiu metu taps „Genesis G90“.
„Genesis“ modeliai bus siūlomi ne tik Šiaurės Amerikoje.<br>Gamintojo nuotr.
„Genesis“ modeliai bus siūlomi ne tik Šiaurės Amerikoje.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 5, 2015, 4:24 PM, atnaujinta Oct 5, 2017, 3:41 PM

Iki metų pabaigos prabangiausi dabartinės gamos modeliai bus pervadinti laikantis nuoseklios struktūros. Pagal ją, brangiausias korėjiečių kompanijos automobilis „Hyundai Equus“ taps G90, o dabartinis „Genesis“ sedanas bus pavadintas G80.

Žadama, kad visą prabangių korėjietiškų automobilių gamą sudarys šeši modeliai. Prie jau minėtų prisijungs vidutinio dydžio sedanas G70, komfortiškas visureigis ir sportinis kupė.

Modeliai rinkoje turėtų pasirodyti iki 2020 metų.

„Genesis“ automobilius bus galima atpažinti pagal naują sparnuotą emblemą, kuri iš esmės yra atnaujintas dabartinio prabangaus sedano ženkliukas.

Už modelių stilių bus atsakingas naujas dizaino padalinys, kuriam vadovauja Lucas Donckerwolke'as. Dirbdamas „Volkswagen“ koncerne jis prisidėjo prie „Audi“, „Bentley“, „Lamborghini“, „Seat“ ir „Škoda“ automobilių kūrimo.

Kitaip nei dauguma gamintojų, „Hyundai“ nekurs atskiro atstovybių tinklo, todėl prabangūs „Genesis“ modeliai bus demonstruojami kartu su „Hyundai“ produkcija, o tai gali turėti blogą poveikį naujo prekės ženklo įvaizdžio formavimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.