Geriausio metų pikapo rinkimuose triumfavo „Nissan NP300 Navara“

Trokštamas „International Pick-Up Award 2016“ apdovanojimas naujajam „Nissan NP300 Navara“ buvo įteiktas Lione Prancūzijoje vykusioje ceremonijoje.

Prancūzijoje vykusioje ceremonijoje „Nissan NP300 Navara“ buvo įteiktas „International Pick-Up Award 2016“ apdovanojimas.<br>Gamintojo nuotr.
Prancūzijoje vykusioje ceremonijoje „Nissan NP300 Navara“ buvo įteiktas „International Pick-Up Award 2016“ apdovanojimas.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos ryto“ televizija

Nov 25, 2015, 1:33 PM, atnaujinta Oct 2, 2017, 9:37 PM

„Nissan“ pikapas pelnė solidų įvertinimą, atsiplėšdamas nuo savo konkurentų. Komisija negailėjo gerų žodžių jo važiavimo keliu ir bekele savybėms, variklio techninėms charakteristikoms ir krovumo galimybėms.

„Tarptautinio metų pikapo“ rinkimų testuose buvo vertinamas modelio pravažumas bekelėje, važiavimo keliu savybės ir kainos bei kokybės santykis. Taip pat išbandytos konkurso dalyvių, kaip darbo priemonių galimybės, įskaitant velkamosios galios palyginimą.

„NP300 Navara“ važiuoklė išsiskiria naujovėmis įskaitant „Double Cab“ modelyje montuojamą naują penkių svirčių galinę pakabą ir įspūdingą krovinių skyrių, kuris yra 67 mm ilgesnis už pirmtako.

Šis modelis taip pat gavo pirmą kartą segmente pristatytas moderniąsias technologijas – aplinkinio vaizdo monitorių (AVM) ir priekinę avarinio stabdymo sistemą (FEB).

Naujojo „NP300 Navara“ gamyba prasidėjo lapkričio mėnesį Barselonoje. Lietuvos salonus naujasis pikapas pasieks 2016 m. vasarį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.