Automatinės dėžės panorę „Dacia“ klientai gaus pigesnį analogą

Siekiant patenkinti augančius klientų poreikius „Dacia“ gamoje pirmą kartą bus siūloma automatizuota mechaninė transmisija.

„Dacia“ modeliuose nuo šiol montuojama automatizuota mechaninė transmisija „Easy-R“.<br>Gamintojo nuotr.
„Dacia“ modeliuose nuo šiol montuojama automatizuota mechaninė transmisija „Easy-R“.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 10, 2015, 5:27 PM, atnaujinta Sep 30, 2017, 4:53 AM

Naujos konstrukcijos pavarų dėžė vietoj hidraulinio valdymo pritaikytas elektromechaninis, todėl, gamintojo teigimu, transmisija bus patogesnė ir greičiau veiks.

O štai agregato komponentų skaičius, didinant patikimumą ir priežiūros paprastumą, buvo sumažintas maždaug 25 procentais. Gamintojas skelbia, kad siekiant aukščiausios kokybės, „Dacia“ automatizuota mechaninė transmisiją „Easy-R“ buvo bandoma 130 tūkst. valandų, o bendras bandymų keliuose nuotolis – 120 tūkst. km.

„Dacia“ atstovai sako, kad automatizuota mechaninė transmisija „Easy-R“ buvo sukurta optimaliam vairavimo malonumui važiuojant gyvenvietėmis ir esant intensyviam eismui.

Kaip ir įprastoje automatinėje transmisijoje, pavarų dėžės valdymo svirtis leidžia pasirinkti vieną iš keturių režimų, o pasirinkimas bus rodomas prietaisų skydelyje.

Rankinio valdymo režimas vairuotojui leidžia perimti visą pavarų jungimo kontrolę, o tai paranku esant situacijoms, kai, pavyzdžiui, reikalingas papildomas stabdymas varikliu.

Automatizuota mechaninė „Easy-R“ transmisija yra pigesnė už tradicinę automatinę transmisiją. Montuojama su „TCe 90“ benzininiu varikliu, kainuoja ši pavarų dėžė kainuoja tik 540 eurų.

Bazinės komplektacijos „Dacia Logan“ su automatizuota mechanine transmisija Lietuvoje kainuos 10440 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.