Praktiškiausio automobilio rinkimuose – netikėtas nugalėtojas

Italijoje jau pasirodžiusiam, o greitu metu ir kitose Europos rinkose debiutuosiančiam naujajam „Fiat Tipo“ tarptautinė auto žurnalistų vertinimo komisija skyrė praktiškiausio automobilio apdovanojimą „Autobest 2016“.

„Autobest 2016“ automobilių apdovanojimuose „Fiat Tipo“ buvo išrinktas praktiškiausiu metų modeliu.<br>Gamintojo nuotr.
„Autobest 2016“ automobilių apdovanojimuose „Fiat Tipo“ buvo išrinktas praktiškiausiu metų modeliu.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2015, 4:18 PM, atnaujinta Sep 27, 2017, 9:59 PM

„Fiat Tipo“ pirmą vietą iškovojo už savęs palikdamas keturis kitus finalininkus: naujuosius „Opel Astra“ ir „Hyundai Tuscon“, „Honda CRV“ bei „Mazda CX-3“.

„Autobest“ vertinimo komisiją sudarė 26 ekspertai, atstovaujantys leidinius iš 26 Europos šalių. Vertinimo komisija „Fiat Tipo“ sedanui iš viso skyrė 1492 taškus trylikoje skirtingų vertinimo kategorijų – išvaizdos, komforto, ekonomiškumo, valdymo, kainos, aptarnavimo tinklo, atsarginių dalių tiekimo, universalumo, liekamosios vertės ir kitų.

Apibendrinus, tam, kad laimėtų, automobilis turėjo pasirodyti kaip racionaliausias pasirinkimas daugelyje šių kategorijų.

„Fiat Tipo“ tapo trečiuoju koncerno modeliu, iškovojusiu šį prestižinį „Autobest“ įvertinimą. Pirmas apdovanojimas 2003-aisiais buvo skirtas „Fiat Panda“, o antrąjį 2008-aisiais pelnė „Fiat Linea“. Oficiali „Autobest“ apdovanojimų ceremonija įvyks kitų metų vasarį Milane.

Sedanas „Fiat Tipo“ išsiskiria didele bagažinės talpa, kuri siekia 520 litrų.

Naujasis „Fiat“ modelis komplektuojamas pasirinktinai su vienu iš dviejų „MultiJet II“ turbodyzelinių arba dviejų benzininių variklių, kurių galia siekia 95-120 AG.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.