Britų leidinys „What Car?“ metų automobiliu išrinko „Audi A4“

Londone vykusioje 39-ojoje kasmetinėje „What Car?“ prizų įteikimo ceremonijoje geriausiu 2016 metų automobiliu apskelbtas naujausios kartos „Audi A4“. Antroje vietoje liko „Škoda Superb“, o geriausiųjų trejetuką užbaigė „Mazda MX-5“

„What Car?“ metų automobilio rinkimuose „Audi A4“ aplenkė „Škoda Superb“ ir „Mazda MX-5“.<br>Gamintojo nuotr.
„What Car?“ metų automobilio rinkimuose „Audi A4“ aplenkė „Škoda Superb“ ir „Mazda MX-5“.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 15, 2016, 9:55 AM, atnaujinta Jun 11, 2017, 2:16 AM

Pernai šis titulas atiteko automobiliui „Škoda Fabia“, o užpernai – „Nissan Qashqai“.

„What Car?“ rinkimuose į prizus gali tik automobiliai, kuriuos galima įsigyti šalyje. Juos atrenka ekspertų komanda, įvertinusi visus automobilius ir nustačiusi, kuris siūlo geriausią kainos ir kokybės derinį.

Pretendentams į geriausiojo titulą atliekami intensyvūs testai ant įvairios dangos kelių ir bandymų poligonuose, analizuojamos eksploatacinės išlaidos ir atliekami nepriklausomi kuro sąnaudų matavimai siekiant išsiaiškinti, kuris automobilis yra ekonomiškiausias realiomis sąlygomis.

Londone vykusioje ceremonijoje triumfavo „Volkswagen“ grupės prekės ženklų automobiliai. Jie laimėjo aštuoniose iš 19 „geriausio pirkinio“ kategorijų.

„Volkswagen Passat Variant GTE“ pripažintas geriausiu elektromobiliu, „Volkswagen Touran“ – geriausiu vienatūriu, o „Škoda“ skynė laurus mažų automobilių, šeimos automobilių ir universalų kategorijose.

„Audi TT“ buvo pripažintas geriausiu „kupe“ automobiliu, o A4 – geriausiu kompaktišku verslo automobiliu, kuriam atiteko ir didysis prizas – „Metų automobilis 2016“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.