„Volkswagen“ paviešino naujojo „Tiguan“ kainą

Prieš pusmetį IAA Frankfurto automobilių salone buvo pristatytas antrosios kartos „Volkswagen Tiguan“. Dabar šį modelį jau galima užsisakyti oficialiose atstovybėse. Lietuvoje ir Latvijoje jo kaina prasideda nuo 21583 eurų, o Estijoje – nuo 21404 eurų.

Naujos kartos „Volkswagen Tiguan“ kaina Lietuvoje prasideda nuo 21583 eurų.<br>Gamintojo nuotr.
Naujos kartos „Volkswagen Tiguan“ kaina Lietuvoje prasideda nuo 21583 eurų.<br>Gamintojo nuotr.
„Volkswagen“ tikina, kad naujojo „Tiguan“ salonas tapo erdvesnis.<br>Gamintojo nuotr.
„Volkswagen“ tikina, kad naujojo „Tiguan“ salonas tapo erdvesnis.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 24, 2016, 10:37 AM, atnaujinta May 31, 2017, 6:11 PM

Naujasis antrosios kartos „Tiguan“ pagamintas ant MQB platformos. Dėl šiek tiek pakitusių proporcijų modelio išorė atrodo solidžiau už pirmtaką, salonas tapo erdvesni, o bagažinėse – talpesne. Nulenkus galinių sėdynių atlošą, kroviniams skirtas tūris padidėja 145 l. Papildomą patogumą užtikrina galimybė pastumti galines sėdynes 18 cm pirmyn arba atgal.

Vairavimo patogumą ir eismo saugumą užtikrina gausus vairavimo pagalbininkų rinkinys. Pavyzdžiui, priešais automobilį esančią erdvę nuolat kontroliuoja „Front Assist“ stebėjimo sistema, kilus pavojui pasiruošusi įjungti avarinį stabdį.

Bazinės komplektacijos automobiliuose taip pat yra pėsčiuosius atpažįstantis pagalbininkas ir įspėjimo apie netrukus atsidarysiančias dureles sistema.

Šiuolaikinį junglumą ir prieigą prie internetinių paslaugų užtikrina informacijos centras, apjungiantis borto kompiuterio, automagnetolos, navigacinės sistemos ir ryšio sąsajų komplekso funkcijas.

Šis centras palaiko protokolą, leidžiantį prijungti „Apple“ ir „Android“ išmaniuosius telefonus bei naudotis jų atmintyje esančiu turiniu bei išmaniosiomis programėlėmis per jutiklinį ekraną.

Pasirinkus „Tiguan“ su visų ratų pavara, galima užsisakyti naują sistemą, leidžiančią pritaikyti automobilio parametrus prie kelio dangos ir eismo sąlygų. Galima pasirinkti važiavimo keliu, bekele, sningant ir pan. režimus. „Tiguan“ gali vilkti iki 2,5 t bendros masės priekabas.

Šiuo metu galima rinktis vieną iš penkių kėbulo spalvų: baltos, juodo perlamutro, sidabrinės, mėlynos ir raudonos.

Galima užsisakyti sportiškai apipavidalintą ir suderintą R-Line modifikaciją, priekiniais ratais varomą miesto SUV ir bekelei pritaikytą versiją su 4MOTION visų ratų pavara. Šiuo metu siūlomos naujojo „Volkswagen Tiguan“ modifikacijos:

* 150 AG galios 2.0 TDI su mechanine pavarų dėže, * 150 AG 2.0 TDI su DSG transmisija ir „4Motion“ visų ratų pavara, * 180 AG 2.0 TSI su DSG transmisija ir „4Motion“ visų ratų pavara.

Vėliau spalvų, automobilio komplektacijų, suasmeninimo galimybių ir variklių bei pavaros mechanizmo elementų ir jų derinių pasirinkimas didės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.