Mažąjį „Hyundai i20“ pavertė visureigiu

Lietuvoje pasirodė nauja miesto mažylio „Hyundai i20“ versija „Active“. Kompaktišką automobilį gamintojas pavertė nedideliu visureigiu.

„Hyundai“ mažąjį i20 pavertė visureigiu.<br>Gamintojo nuotr.
„Hyundai“ mažąjį i20 pavertė visureigiu.<br>Gamintojo nuotr.
„Hyundai“ mažąjį i20 pavertė visureigiu.<br>Gamintojo nuotr.
„Hyundai“ mažąjį i20 pavertė visureigiu.<br>Gamintojo nuotr.
„Hyundai“ mažąjį i20 pavertė visureigiu.<br>Gamintojo nuotr.
„Hyundai“ mažąjį i20 pavertė visureigiu.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 12, 2016, 5:38 PM, atnaujinta May 19, 2017, 2:02 AM

Stilingas, jaunatviškas, puikiai išpildytas ir praktiškas, pritaikytas tiems, kas dievina visureigius, tačiau nėra linkę išlaidauti – taip naująjį „Hyundai i20 Active“ apibūdina gamintojas.

„Hyunday Motor“ inžinieriai i20-uką papildė dviem svarbiomis naujienomis: jį paaukštino ir aprūpino „Kappa“ vieno litro darbinio tūrio T-GDI trijų cilindrų turbo varikliu su tiesioginiu įpurškimu.

Jėgainė dirba kartu su 5 laipsnių mechanine pavara ir yra dviejų versijų – standartinė 100 AG versija pritaikyta ekonomijai ir komfortui, o didesnės galios 120 AG agregatas sukurtas dinamiškesniam vairavimui.

Gamintojo teigimu, naujieji varikliai pasiekia didžiausią sukimo momentą 172 Nm esant 1500 apsisukimų per minutę, šimtui kilometrų vidutiniškai sunaudoja 4,8 litro degalų, o jų CO2 emisija neviršija 110 g/km.

„Hyundai i20 Active“ bus galima įsigyti ir su 1,4 litro darbinio tūrio „Kappa“ varikliu. Pastarasis keturių cilindrų benzininis variklis išvysto 100 AG ir 134,4 Nm sukimo momentą. Vidutinės degalų sąnaudos 100 km sudaro 6,7 litro, o CO2 emisija – 157 g/km.

Palyginus „Active“ išorę su baziniu modeliu, išorės elementai iš pirmo žvilgsnio sukuria mažos klasės miesto visureigio įspūdį, nors formaliai jis toks nėra. „i20 Active“ prošvaisa yra 20 mm aukštesnė nei pirmtako penkiadurio i20.

„Net ir nedidelių, praktiškų automobilių pirkėjai nori išskirtinumo, o ne dar vieno pilko hečbeko, todėl „Active“ versija iškart patraukia dėmesį savo visureigiams būdingomis detalėmis. Automobilis atrodo labai veržlus ir yra gerai pritaikytas mūsų šalies sąlygoms.

Manyčiau, kad tai yra vienas įdomiausių pasiūlymų praktiškam, aktyviam ir originalumo nestokojančiam žmogui“, – sakė „Inchcape Motors“ rinkodaros vadovė Miglė Makauskaitė.

„Hyundai i20 Active“ savitumo suteikia šešiakampės priekinės variklio grotelės, apjuostos juoda juostele. Automobilio buferiai iš prieko bei galo sustiprinti naujomis aptakiomis plokštėmis, ant stogo įtaisytos blizgančios bagažinės tvirtinimo sijos, savitai dekoruota automobilio apačia.

Išskirtinė „Morning Blue“ (ryto mėlyna) kėbulo spalva siūloma individualumo mėgėjams, kurie už ją papildomai turės primokėti 250 eurų.

Automobilio kaina „Inchcape Motors“ salonuose prasideda nuo 14990 eurų už „Comfort“ komplektaciją su automatine pavarų dėže ir 17990 eurų – už „Style“.

„Comfort“ standartinėje įrangoje – stabdžių antiblokavimo sistema (ABS), elektroninė stabilumo kontrolės sistema (EBS), pajudėjimo įkalnėje pagalbos sistema (HAC), signalizacija, galinių durų užraktai apsaugoti vaikams, keleivio bei vairuotojo saugos oro pagalvės, elektra reguliuojami šildomi šoniniai veidrodėliai, palydėjimo apšvietimas, priekiniai rūko žibintai, „bluetooth“ laisvų rankų įranga, medžiaginiai sėdynių apmušalai, oda aptrauktas šildomas vairas, mechaninė oro kondicionavimo sistema, elektra valdomi priekiniai langai.

„Style“ pakete papildomai siūlomi 17 colių lengvojo lydinio ratlankiai su 205/45R17 padangomis, priekiniai statymo jutikliai, galiniai žibintai su LED, tamsinti stiklai, elektra sulenkiami šoniniai veidrodėliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.