„Renault“ pateikė užuominas apie būsimą koncepcinį modelį

Paryžiaus automobilių parodai „Renault“ ruošia sportišką koncepcinį modelį.Prancūzai užsimena, kad tai bus 2010 demonstruoti „DeZir“ įpėdinis, taigi galima tikėtis itin išraiškingo stiliaus.

Paryžiaus automobilių parodai „Renault“ ruošia efektingo dizaino elektra varomą „Trezor“ koncepcinį modelį.<br>Gamintojo nuotr.
Paryžiaus automobilių parodai „Renault“ ruošia efektingo dizaino elektra varomą „Trezor“ koncepcinį modelį.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 28, 2016, 4:51 PM, atnaujinta May 11, 2017, 8:33 PM

Rugsėjo 29 dieną, ketvirtadienį įspūdingų proporcijų koncepcinį modelį „Trezor“ pristatys „Renault“ vadovas Carlosas Ghosnas ir už dizainą atsakingas kompanijos viceprezidentas Laurensas van den Ackeris.

Kompanija pažymi, kad „Trezor“ pradės naują „Renault“ stiliaus istorijos etapą.

Gamintojo atstovai aiškina, kad naujojo koncepcinio modelio pavadinimas asocijuojasi su vertingu, įvairiapusiu objektu, kurį verta pamatyti ir ištyrinėti. Raidė „Z“ simbolizuoja elektrinę Z.E. jėgainę ir transmisiją.

Kol kas pateikiamoje vienintelėje iliustracijoje įamžintas koncepcinio modelio stiklas. Neįprasta kėbulo danga taip pat leidžia spėti, kad „Trezor“ greičiausiai bus aprūpintas saulė baterijomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.