„Opel“ ruošia naują visureigį, kurį pavadins „Crossland X“

„Opel“ džiaugiasi „Mokka X“ populiarumu mažų visureigių segmente. Europoje jau parduota daugiau kaip 600 tūkst. šių automobilių.

Kalbama, kad naujasis padidinto pravažumo „Crossland X“ modelis „Opel“ gamoje pakeis kompaktišką „Meriva“ vienatūrį.<br>Gamintojo nuotr.
Kalbama, kad naujasis padidinto pravažumo „Crossland X“ modelis „Opel“ gamoje pakeis kompaktišką „Meriva“ vienatūrį.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 9, 2016, 4:20 PM, atnaujinta Apr 18, 2017, 8:58 AM

2017 metų pradžioje Vokietijos gamintojas pristatys naują padidinto pravažumo modelį „Crossland X“, kuris kartu su „Mokka X“ pratęs vis augančią sportiškų ir erdvių krosoverių pardavimo paklausą.

Kompanijos atstovai pažymi, kad nuo 2010 metų parduodamų visureigių skaičius išaugo penkiskart.

„Šiandien vis daugiau klientų nori įsigyti nedidelį, bet emocionalų automobilį, – sakė „Opel“ rinkodaros vadovė Tina Müller. – Šiuos pirkėjų lūkesčius tikimės pateisinti naujuoju „Crossland X“ modeliu.

Norime pasiūlyti išskirtinio dizaino automobilį, turintį visureigio privalumų, kuris būtų judrus mieste ir patikimas ilgose kelionėse.

Tai automobilis žmonėms, kurie nori užmiesčio gyvenimo privalumais mėgautis mieste, augina pomidorus ir prieskonius soduose ir kuriems reikia daug erdvės važiuojant su vaikais apsipirkti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.