„Jeep Renegade“ pelnė žinomo britų leidinio apdovanojimą

Kompaktiškas visureigis „Jeep Renegade“ antrus metus iš eilės buvo pripažintas geriausiu visais keturiais ratais varomu automobiliu. Šį apdovanojimą įsteigė vienas žinomiausių britų žurnalų apie visureigius „4x4 Magazine“.

„Jeep Renegade“ gavo geriausią įvertinimą savo kategorijoje.<br>Gamintojo nuotr.
„Jeep Renegade“ gavo geriausią įvertinimą savo kategorijoje.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 3, 2017, 12:11 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 7:42 PM

Jeep Renegade“ pirkėjams siūloma rinktis iš keturių dyzelinių ir benzininių variklių, išvystančių nuo 95 iki 170 AG galią, keturių transmisijos tipų ir 5 apdailos variantų.

Visi žurnalo „4x4 Magazine“ apdovanojimuose dalyvavę visureigiai buvo išbandyti realiomis sąlygomis – ir ant asfaltuotos dangos, ir specialioje bekelės trasoje.

Šiems bandymams pateikta geriausios komplektacijos „Jeep Renegade“ versija „Trailhawk“ nepriekaištingai įveikė visas kliūtis ir, kaip ankstesniais metais, gavo geriausią įvertinimą savo kategorijoje.

„4x4 Magazine“ įvertino ir kitus du „Jeep“ modelius – klasikinis „Wrangler“ modelis penktus metus iš eilės išrenkamas geriausiu visureigiu „kiečiausiųjų“ klasėje, o „Cherokee“ šį kartą užėmė pirmą vietą tarp aukščiausios klasės visureigių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.